2777
2789

😕از چی میترسی

.گفتم هی نپرسین امضام بخونی .من خاهر گوگوشم😁😁اون رفت من اومدم ینی اون رفت با یه کاربری دیگه بیاد 😂الان آوارس واس یه خط🙄خاهرای کوچیک لطفن انقد رو مخ خاهر بزرگا راه نرین .حرفشون گوش کنین وگرنه میزنه شل پلتون میکنه😄😄😈الانم اونو زدم کنار خودم آمدم😁آخه خط مال شوهر منه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو این بی ابی چطور میخای فرش بشوری بده بیرون بشورن 

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

از چی می‌ترسی..؟ 

یه سوال فرشاتون چن وقت به بار میشورین؟ من یک ساله اومدم خونه خودم به نظرتون بشورمشون؟ 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
از چی می‌ترسی..؟  یه سوال فرشاتون چن وقت به بار میشورین؟ من یک ساله اومدم خونه خودم به نظرتون ...

من فرش آشپزخونه سالی یه بار اون پادری ها هم سالی دو بار 

فرش پذیرایی دستبافه میترسم بشورم باید بیرون بشوره 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

از چی می‌ترسی..؟  یه سوال فرشاتون چن وقت به بار میشورین؟ من یک ساله اومدم خونه خودم به نظرتون ...

وا من سالی دوبار میشورم 😭اما دوتا بچه کوچیک دارم

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
من فرش آشپزخونه سالی یه بار اون پادری ها هم سالی دو بار  فرش پذیرایی دستبافه میترسم بشورم باید ...

من فرش آشپز خونه دوسه ماه یه بار میشورم.. پا دری ها هم شیش ماه یه بار

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز