2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میترسم جنین اسیب ببینه.این نگرانم میکنه.اخه تروئید کم کارم دارم 😥😥😥😥

من سر بچه دومم خوردم البته 100 میخوردم دکترم کردش 50 الان بچه ام یکسال و نیمه اس تو شیردهی هم میخورم هیچ مشکلی پیش نیومد عزیرم

من سر بچه دومم خوردم البته 100 میخوردم دکترم کردش 50 الان بچه ام یکسال و نیمه اس تو شیردهی هم میخورم ...

عزیزم ب نظرت میشه تحملش کرد؟؟؟یا قرص بخورم ؟فقط این تهوع و غذا نخوردن ازارم میده!!!😢😢😢😢😢😢😢😢

عزیزم ب نظرت میشه تحملش کرد؟؟؟یا قرص بخورم ؟فقط این تهوع و غذا نخوردن ازارم میده!!!😢😢😢😢😢😢😢😢

من چندبار خواستم قطع کنم ولی همه دکترا مخالف بودن هم واسه افسردگی بعد زایمان هم فشارای عصبی بارداری. اگرم میخوای قطع کنی زیر نظر پزشک قطع کن خطر داره خودسرانه قطع کردنش. ولی من راضیم که قطع نکردم. اصلا روی تهوع و اشتهاتو بارداری تاثیر نداره. ظهرها بخور

من چندبار خواستم قطع کنم ولی همه دکترا مخالف بودن هم واسه افسردگی بعد زایمان هم فشارای عصبی بارداری. ...

خودسرانه ن مبخوام پزشک قطع کنه باردار بشم.

یعنی تهوع و بی اشتهایی قرص بخورم بازم همراهمه؟؟؟؟؟؟؟؟

آهان. نمیدونم باید دوره درمانت کامل شه. بادکترمشورت کن چون اگه بی اشتهایی و تهوع داشته باشی تو باردا ...

تو دوره ۳ماه دوم بارداری اشتها  باردارا زیاد میشه رو من تاثیر نداره ب نظرتون؟؟؟؟؟