2777
2789
عنوان

شام ساده

169 بازدید | 20 پست

بچه ها یه چیز اسون برا شام بگین بپزم به جز تخم مرغ  ..باردارم مادرم نمیداشت کار کنم حالا برا امروزم هم ناهار گذاشته زیاده اما میخوام بذارم فردا بایه خورش بخوریم برنج  فقط ...یه چیز اسون برا شام پیشنهاد بدین،، مادرم مجبور شده بره سفر کاری تا جمعه نیس 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کوکوسبزی

من قدیم یه پست توی یه تاپیک ازتون دیدم که ادکلن های گرون قیمت رو گفنه بودین گرمی از آمریکا سفارش داده بودین.. برا همین فک کنم درخواست داده بودم.. هنوزهم ؟میشه همچنین کاری کرد؟؟ به نظر ادکلن بامبشل ویکتوریا بوش خوبه؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من بعضی وقتا سیب زمینی یه دونه نگینی خورد میکنم اول سرخ میکنم بعد پیاز سرخ میکنم بعد با هم یکم زرد چوبه کاری میزنم نمک کمی تفت میدم یه دونه تخم مرغ میزنم هم میزنم با گوجه خورد میکنم نمک کمی روش میزنم با نون میخورم میچسبه امتحان کن

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
بله بله اتفاقا ویکتوریا اف گذاشته

میشه بگی چی جوری میخری..این ادکلنش 86دلار زده از ایران ارزون تره ولی میترسم بوش زیاد خوب نباشه دیدم گفتی گرمی خریدی کنجکاو شدم..ممنون میشم راهنمایی کنی