bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عنوان عزیزای دلم 97 بازدید | 16 پست سلام خانوما امید وارم خوب باشین شنیدم میگن با زبانی که گناه نکردی دعا کنی حاجت روا میشین میشه واسم دعا کنین بختم باز بشه و ازدواج کنم به زودی زود عروسشم منم دعا میکنم عاقبت بخیر شین و خدا حاجت رواوتون کنه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/05/14 | 14:14 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ققنوس81818 عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 887 ایشالا حاجت روا بشی.محرم نزدیکه ایشالا امام حسین حاجتتو بده با این وضعی که من می بینم کار از امام زمان گذشته...دیگه خدا خودش باید ظهور کنه.
khanuom عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4349 الهی آمیناز ته دل دعا میکنم و آرزو میکنم که به شادی ازدواج کنی و همسر خوب نصیبت بشه❤قراره نماز امام جواد بخونم ۱۴۰۰۰ تا صلوات میخام بفرستم.حتما برات میکنم که انشالله گره مشکلاتت باز بشه زنده موند ! غمِ بعدی...
مامان_سامیار۱۳۷۰ عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 3565 امیدوارم لباس عروس تنت کنی وطعم تاهل روبچشی یه روزخوب می یاد...
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عزیزم برات ایه الکرسی میخونم برام دعا کن💖 چشم فدات سم از خدا میخوام خوشبخت شی و تمام آرزوهات براورده به خیر شن الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 ایشالا حاجت روا بشی.محرم نزدیکه ایشالا امام حسین حاجتتو بده فدات شم خوشبخت شی انشالله الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 الهی آمین از ته دل دعا میکنم و آرزو میکنم که به شادی ازدواج کنی و همسر خوب نصیبت بشه❤قراره نماز اما ... فدات شم عشقم حاجت روا شی اسمم طاهره الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
khanuom عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4349 فدات شم عشقم حاجت روا شی اسمم طاهره قربونت برم❤ زنده موند ! غمِ بعدی...
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 امیدوارم لباس عروس تنت کنی وطعم تاهل روبچشی فدات شم انشالله ...خدا کنه خوشبخت شی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 انشالله که همه عاقبت به خیر بشن😊🙏 انشالله الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
مامان_سامیار۱۳۷۰ عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 3565 الهی آمین از ته دل دعا میکنم و آرزو میکنم که به شادی ازدواج کنی و همسر خوب نصیبت بشه❤قراره نماز اما ... التماس دعا یه روزخوب می یاد...
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 قربونت برم❤ فدات الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
دخترآهوخانم عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 3356 الهی آمین از ته دل دعا میکنم و آرزو میکنم که به شادی ازدواج کنی و همسر خوب نصیبت بشه❤قراره نماز اما ... برای منم میشه دعا کنی مشکل شوهرم حل بشه بیماره😭