2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

88 بازدید | 20 پست

خانوما خیلی دوس دارم ازدواج کنم و عروس شم تورو خدا نگین از مجردی حالشو ببر  از همه لحاظم اوکی هستم ولی دریغ از یک نفر خواستگار ندارم میشه بگین چیکار کنم☹

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چله سوره طه خوبه 

خوندم ولی اصلا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چله سوره یس

خیلیا رو دیدم ازش واسه ازدواج حاجت گرفتن

ختم دعای یستشیر

اینا واسه ازدواج خوبن 

چله بسم الله 

و 14000 یا علی

این دو تا هم خییییلی حاجت میدن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
چله سوره یس خیلیا رو دیدم ازش واسه ازدواج حاجت گرفتن ختم دعای یستشیر اینا واسه ازدواج خوبن& ...

به خدا همه راه هارو انجام دادم دریغ از یک خواستگار ☹☹

تو گوگل سرچ کن کلی دعا و چله هس برای خواستگار که واقعا موثره

مرسی عزیزم 

به خدا همه راه هارو انجام دادم دریغ از یک خواستگار ☹☹

پس باید روی ذهن کار کرد

ذهنت باور کرده که خواستگار نیست و نمیاد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
پس باید روی ذهن کار کرد ذهنت باور کرده که خواستگار نیست و نمیاد

چجوریه میشه کمکم کنی عزیزم 

سوره احزاب رو نوشتی؟

نه چجوریه 

بزن تونت برات میاد عزیزم  من انقد اینجا توصیه اش کردم دیگ خسته شدم از تایپش ببخشید عزیزم ولی ت ...

مرسی عزیزم خودت نتیجه دیدی؟

چجوریه میشه کمکم کنی عزیزم 

ببین یه قانونی توی دنبا هست به اسم قانون رهایی

زمانی که یه خواسته ای داری مطرحش کن با خدا و حتی تصورش کن و لذت ببر ازش ولی ولش کن

دیگه بهش فکر نکن

الان اونقدر ب این مسئله فکر کردی که هیچ خواستگاری نمیاد و ذهنت هم قبول کرده

کلا توی دنیا هر مشکلی برای بار اول و دوم اتفاق میفته واست اون تقصیر تو نیست ولی اگه زیاد بشه مقصر خودمونیم که مدام بهش فکر کردیم

باید ذهنتو متقاعد کنی که فوق العاده دوست داشتنی هستی و خواستگارهای زیادی هم داری

خدا منتظره که کامل بسپاری بهش

تا رسیدن به حاجتت فقط یه قدم مونده

ببین یه قانونی توی دنبا هست به اسم قانون رهایی زمانی که یه خواسته ای داری مطرحش کن با خدا و حتی ...

فدات بشم عشقم واسم دعا کن زودتر ازدواج کنم و عروس شم