2777
2789
عنوان

دوره عقدِ بد

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 53 پست
چرا اخه مردا چنین موجوداتی هستند. اصلا درک نمیکنم

برادرش کرونا گرفته،میگه من میخوام این هفته برم پیششوم،۳ هفته گذشته،گفتم ما بچه داذیم،اگه گرفت چی؟میگه من میرم،تو نیا،گفتم باشه برو،منم در خونه رو قفل میکنم،کلید میزارم پشتش،تا۲ هفته نمیزارم بیای،اصلا درک و فهم نداره،مثلت فوق لیسانس هم‌هست،گوه تو‌مدرکش،انگار تو  طویله بزرگ شده

واقعا دوران بدیه میگم تو این دوران هزینه دانشگاهتونو کی میده؟ بابام میگف شوهرت شوهرم میگف بابات😐

خخ اخرش کی میده😂

قطع امید کردی؟ .. دم صب طلوع افتاب و نمیخای ببینی ..؟ سرخ و زرد آفتاب موقه غروبو نمیخای ببینی ..؟ ماه و دیدی ؟ نمیخای ستاره هارو ببینی!! شب مهتاب .. اون قرص کامل ماه رو نمیخای ببینی؟؟ .. چشاتو میخای ببندی ؟ از مزه ی یه گیلاس میخای بگزری!!؟نگذر .. من رفیقتم میگم نگذر!!  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برادرش کرونا گرفته،میگه من میخوام این هفته برم پیششوم،۳ هفته گذشته،گفتم ما بچه داذیم،اگه گرفت چی؟میگ ...

بنظرم تحصیل کرده ها خیلی نفهم ترن

قطع امید کردی؟ .. دم صب طلوع افتاب و نمیخای ببینی ..؟ سرخ و زرد آفتاب موقه غروبو نمیخای ببینی ..؟ ماه و دیدی ؟ نمیخای ستاره هارو ببینی!! شب مهتاب .. اون قرص کامل ماه رو نمیخای ببینی؟؟ .. چشاتو میخای ببندی ؟ از مزه ی یه گیلاس میخای بگزری!!؟نگذر .. من رفیقتم میگم نگذر!!  
برادرش کرونا گرفته،میگه من میخوام این هفته برم پیششوم،۳ هفته گذشته،گفتم ما بچه داذیم،اگه گرفت چی؟میگ ...

ب تحصیلات نیس همشون احمقن دورازجون

منم مشکل دارم 

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
واقعا دوران بدیه میگم تو این دوران هزینه دانشگاهتونو کی میده؟ بابام میگف شوهرت شوهرم میگف بابات😐

دقیقا مال منم همینجوره. البته خداروشکر من سه ترم از درسم مونده بود ک هم بابام میداد هم شوهرم

عزیزم خودت رو بخاطر این که زن برادرش تو رو دعوت نمیکنه ناراحت نکن این نشون دهنده این هست که زن برادرش بدجنس هست بعد ازدواج اگه دیدی بازم این رفتار رو داره تو هم دعوتش نکن

درکل سعی کن توقعت رو از خانواده شوهرت ب صفر برسونی چون اونا که خانواده تو نیستن اینو میگم چون خودمم این مشکلات داشتم وقتی این طور فکر میکنم و رفتار آروم تر هستم

بنظرم حساسیت نشون نده و خوبه که شهر دیگه میره شما رو میبره خب برادرش دوس نداره شما رو دعوت کنه! م ...

درست میگین اما واقعا نمیتونم تحمل کنم و خودمو کنترل کنم. اخه من بخاطر شوهرم میرم خونه بردارش سر بزنم، چون شوهرم ازم انتظار داره اما اونا منو دعوت نمیکنن و شوهرمو به تنهایی دعوت میکنن

عزیزم اینجا تو نی نی سایت اکثرا  جبهه میگیرن و با بدبینی رفتار میکنن و جوری نظر میدن که نه تنها رابطه شما و شوهرت بهتر نمیشه بلکه بدتر هم میشه و تازه کینه و سردی پیش میاد ببین گلم به خاطر هیچ کس بین خودت و شوهرت اوقات تلخی نکن . فقط و فقط مهم خودت و شوهرت و عشقتون هست .با گله و شکایت و تلافی و کینه ، عشقتون را کم رنگ نکن . بعضی ها اینقدر مشکل تو دوران عقد دارن که مورد شما اصلا هیچه . به هر حال دوران عقدتون دیر یا زود تمام میشه و شما میرید سر خانه و زندگی خودتون ولی اگه به شوهرتون بگید پس منم نمیام شهرتون تازه اعتبار و شخصیت خودتون را زیر سوال میبرید حالا اگه برا کرونا نرید بحثش جداست ولی به خاطر فامیل و برادر شوهر ....بین خودت و شوهرت بحث راه ننداز ‌.لطفا پخته عاقل و دانا باش . شوهرت بنده خدا گناه داره تو این گرونی و گرما و کرونا میره سر کار و از این شهر به ان شهرم که در رفت و امده بعد میاد پیش شما ، شما باید بش انرژی مثبت و شادی و انگیزه بدی و شارژش کنی .نه اینکه تازه ضد حال باشی . ببین خانواده همسر من اصلا مذهبی نیستن و اهل ارایش و بد حجاب ... ...خیلی هم میخوان همه چیزشون جدید باشه و اهل مد ...ولی باورت میشه من که عقد بودم اعتقاد داشتن در دوران عقد نباید شبها من انجا بخوابم 😥🤔🤔😏😏😏 البته همسرم خانه ما میخوابید🤣🤣🤣🤣 منم میگفتم ما هیپ مشکلی نداریم و خدا گفته حلالید و عقدبا عروسی با هم فرق نداره بابام اجازه میده 🤣 وایبازم خیلی بد میدونستن ولی حالا که عروسی کردم کلی میگن بمان و بخواب . حالا شاید جاریت با شما رودربایستی داره و میخواد برای شوهرت یه غذای ساده بپزه یا چون عقدید ...یا هر دلیلی ولی این چیزا اصلا مهم نیست .نا شکری نکن و خدا را شکر کن که سالمی