2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله بله

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

مشهدیای گل

حرم بازه؟

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

دوستان خیلی التماس دعا دارم

خیلی دلم میخواد برنامه هام جور شه این هفته با یارم بیام مشهد پابوس امام رضا 

توروخدا برام دعا کنید امروز شرایط برامون جور شه برنامه هارو بچینیم بیاییم

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
اره شوهرم الان رفت

به شوهرت بگو یه ریشی گرو بزاره پیش آقا

منو یارم رو بطلبه این هفته بیاییم حرمش

دوستان خیلی التماس دعا دارم خیلی دلم میخواد برنامه هام جور شه این هفته با یارم بیام مشهد پابوس امام ...

وای ترو خدا نیاین مشهد آمار کرونا افتضاحه 

بزارین یه موقع بهتر وقت زیاده 

من الان هفت ماهه رنگ حرم ندیدم با اینکه  یک ساعت تا حرم فاصله داریم 

به شوهرت بگو یه ریشی گرو بزاره پیش آقا منو یارم رو بطلبه این هفته بیاییم حرمش

قدمتون روی چشم‌اما به گفته دوستمون الان مشهد هشداره من هنوز نینیمو که ۴ماهشه نبردم پابوسی حضرت از دی ماهم خودم حرم نرفتم.😔😔😔😔

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند