2777
2789
عنوان

كوليك شديد

72 بازدید | 14 پست

سلام خانوما پسره من بعد واكسن دوماهگي كوليك شديد اورد قبلا بهش شير خشك آپتاميل داديم هي الكي گفتن يبوسته (بابا) باعث شيرشو عِوَض كنم الان ببلاك ميدم علاوه بر كوليكش موقع درد كه جيغ ميزنه يساعت حالت تهوّع ميگيره انواع قطره هم دادم فرقي نكرد ميخواستم بدونم ميشه نان بدم ميخوام مدت نان بدم ي مدت اپتاميل ببينم كدومش بهش ميسازه اذيت نميكنه كوليكش كم ميشه حتي به جيغ زدن هاش وزن كم كرده نظرتون چيه لطفا راهنمايي كنيد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میگن کولیک بخاطر استرس تو بارداریه...شمام استرس داشتی؟

نه بابا فکر نکنم ربطی داشته باشه من بارداری همه چی عالی بود ولی بچه شدیییید کولیک داشت 

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر    
دكتر بردم اونم ٤تا ميخوام شيرشو عِوَض كنم اين راهو امتحان كنم خواهرزاده دوست بابام سه تا شير عِوَض ك ...

شاید شیر بهش نمی سازه 

همون اولی و بده شاید اون هضمش راحت براش 

شاید شیر بهش نمی سازه  همون اولی و بده شاید اون هضمش راحت براش

يعني برگردم به اپتاميل بابا هي داداشم گير داده كه نان بدم ميخوام بدونم شير خوبيه ارزششو داره يانه

يعني برگردم به اپتاميل بابا هي داداشم گير داده كه نان بدم ميخوام بدونم شير خوبيه ارزششو داره يانه

داداشت تخصص داره در این زمینه؟

چرا با پزشک مشورت نمیکنی

داداشت تخصص داره در این زمینه؟ چرا با پزشک مشورت نمیکنی

نخير ميگه من به دخترم نان دادم خوب بود منم ميگم نان چربيش زياده پسره من الان بايد روزي ١٥٠ميلي ٦وعده بخوره ولي بيشتر از ٩٠تا نميتونه بالا مياره متخصص ميگه بيار مطب وضعيت شهر ما خرابه هرسري ميرم استرس ميگيرم بنظرت يدونه الان اپتاميل بگيرم بدم بخوره؟!!

نخير ميگه من به دخترم نان دادم خوب بود منم ميگم نان چربيش زياده پسره من الان بايد روزي ١٥٠ميلي ٦وعده ...

من شیر خشک هارو خوب نمی شناسم

به نظرم چندوقت یه بار شیر بچرو عوض کن طفلک اذیت نشه

با هر کدوم راحت تر بود همونو بده بهش