خواب دیدم یه دختر کنارش نشسته زنش بود حامله بود براش سوپ پخته بودن هعییییی دیگه خدا چجوری بهم بگه بیخیالش شو برا تو نیس هووم چجوری بگه انگار واقعی بود چقد سخته یاد اوریش اوکی خدا دیگه بهش فک نمیکنم ولی بعضی بیخیال شدنا مثل اینه دستت بسوزه بگی بیخیالش خوب میشه اما حسش میکنی موقع غذا خوردن میسوزه موقع خندیدن موقع راه رفتن حتی اگه بیخیال شی بازم میسوزه سوزش قلبم مثل نادیده گرفتن سوختگیه هم میسوزه هم جاش میمونه وقتی عاشق میشی دست خودت نیس میسوزی منم همینجا میگم بیخیال# بزا بسوزه بلاخره که میگذره
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اگه شدنی هست و هنوز راهی داره بمون و تلاش کن هیچی تو دنیا بهتر از زنگی کردن با عشقت نیست
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم