2777
2789

گشتم نبود نگرد نیس

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکی بود معرق و منبت انجام میداد میگفت خوبه ،راست و دروغش با خودش،ولی راسته دوزی خوبه ها میخوای برو

قانونی که حق ابرازعقیده و اعتراض را از مردم بگیرد،دشمن مردم است،حال این قانون چه در کتابی نوشته شده باشد چه در جامعه ای به شکل فرهنگ در آمده باشد،به کودکتان بیاموزید که تفکراتش را آزادانه بیان کند بدون آنکه در هراس قضاوت احمق ها باشد،چرا که یکی از اصول رستگاری ،بیان آزادانه تفکرات است

منم دیشب همین تاپیک و زدم ولی کسی راهنمایی نکرد تنها چیزی ک ب ذهنم میرسه یا عروسک سازیه ازاین عروسک های ایموجی و جاسوئیچی با نمد. یااینکه یه نوع کیک یا شیرینی بپزی. من رفتم قنادی شهرمون یه خانومه چندتا  سینی کیک هویج درست کرده بود میاورد میفروخت. میگف روزی چندتا سینی میارم میخره ازم قنادی. 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

یکی از دوستام اینترنتی سفارش میزنه و فروش داره به اقوام  و اشناها میفروشه بهش گفتم از کجا سفارش میزنی چیزی نگفت فقط میدونم اینترنتی سفارش میزنه و اجناسش هم کیفیتش خوبه  

و کیک و شیرینی هم من که به صورت حرفه ای بلد نیستم هر کاری که بلدم در حد اینه که از پس زندگی خودم بر ...

لوازم ارایشی خیلی خوبه اگه خواستی دوستم عمده ای با قیمت خیلی کم بهتون میده خودش کانال داره وسایل تو کانالش قیمت تکی هستن ولی عمده ای خیییییلی کمتر حساب میکنه برو پی وی باهاش صحبت کن بگو عمده ای میخوام برای فروش.جنساشم خودم تضمین میکنم تست دارم از همشون.من همونی هستم ک راهنمایی بورس میدادم تو تاپیکام هست شاید بشناسی منو.

این کانالشه

arayeshi_pastil@

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
و کیک و شیرینی هم من که به صورت حرفه ای بلد نیستم هر کاری که بلدم در حد اینه که از پس زندگی خودم بر ...

مثلا میتونی حتی با 1تومن جنس شروع کنی

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝