2777
2789
عنوان

حسادت جاریم به من جنگ جهانی به پا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2080 بازدید | 85 پست
هز کی اسم تحصیلات و شهرستان بیاره لزوما از خودش تعریف نمیکنه.مردم سطحی نگری داریم که به جای توجه به ...

بیخیال. منکه خیلی وقته اینجا تاپیک نمیزنم به خاطر همین کارای کاربرا

🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من از خودم تعریف نکردم پایین گفتم که شهرستانی بودنشون نشونه پایین بودنشون نیست خیلی از شهرستان ...

خوب این نشون میده که رفتار خانواده ی همسرتون و طرز فکرشون اشتباهه،که در نهایت باعث گارد گرفتن بقیه در برابر شما میشه و شما رو دچار چالش میکنه،شما سعی کن با فروتنی و رفتار خوب خودت به جاریات نشون بدی که این برداشتها و رفتارها ربطی به شخص شما نداره، برای منم پیش اومده، دوتا از جاریام اول در برابرم گارد داشتن ولی بعد که متوجه شدن من خودم همچین احساسی ندارم و خودم رو بالاتر از اونها نمیبینم اون گارد بدی که نسبت به من داشتن از بین رفت

خوب پس منظورتون چی بود؟ دقیقا به عنوان محاسن و معایب اون پستو گذاشتید چه برداشت دیگه ای میشه کرد،بعد ...

اگه با دقت بخونید نوشتم احشاس میکنم دلیل اینکه خانواده شوهرم دوستم دارن اینه و این‌حس بدی بهم میده(حس بدی بهم میده چون احساس میکنم دوست داشتنشون به خاطر خودم نیست به خاطر دو کلاس سواد و محل زندگیمه و جاریای دیگمو سطح پایین میدونن )

عزیزم من از خودم تعریف نکردم پایین گفتم که شهرستانی بودنشون نشونه پایین بودنشون نیست خیلی از شهرستان ...

ببین تو حرف زدن باید سیاست داشته باشی حتی اینجا. نیازی نیست شهرستانی بودنشون رو ذکر کنی، باید بدونی چی بگی چی نگی که تاپیک از اصل مطلب دور نشه

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
ممنون از درکت.یه عده منتظرن فقط یه کلید واژه پیدا کنن برای پریدن 

تو زندگی معمولی هم باید حواست به بعضی کلیدواژه ها باشه تو ممکنه یه کلمه رو بدون منظور بگی ولی اطرافیان اون حرف رو با منظور بد برداشت کنن. باید یه مترادفی از کلمه بگی که بار معنایی خنثی داشته باشه.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
ببین تو حرف زدن باید سیاست داشته باشی حتی اینجا. نیازی نیست شهرستانی بودنشون رو ذکر کنی، باید بدونی ...

من سیاست ندارم اون چیزی که به ذهنم میرسه میگم .و مهمم نیست گه چی فکر کنن راجبم.الان مشکلمو گفتم دوستان راهنماییم کردن واقعا و تصمیمم گرفتم یه عده که الکی شلوغشم کردن برا خودشون برام مهم نیستن نمیخوام حالا بهشون بی احترامی کنم و بگم جزو چه دسته ادمایی هستن و فلان 

ببین تو حرف زدن باید سیاست داشته باشی حتی اینجا. نیازی نیست شهرستانی بودنشون رو ذکر کنی، باید بدونی ...

اوهوم،ایشون با طرز بیانش باعث شد تاپیک به انحراف کشیده بشه و در برابرش گارد بگیرن،خوب تو زندگیم همینه، ایشون باید از اول فکر شده حرف بزنه و متوجه برداشتی که میشه از حرفش کرد باشه تا از سوء تفاهم ها جلوگیری کنه،چه بسا همین بی دقتی در انتخاب کلمات جاریهاش رو هم مطمئن کنه که ایشون هم اون حس خودبرتربینی رو داره در حالی که ممکنه واقعا اینطور نباشه،این به نفع خودشونه که بیشتر مراقبت کنن

من سیاست ندارم اون چیزی که به ذهنم میرسه میگم .و مهمم نیست گه چی فکر کنن راجبم.الان مشکلمو گفتم دوست ...

تو دنیای واقعی خیلی نمیشه اینجور برخورد کرد که هرچی گفتم برداشت بقیه مهم نیست. اون بقیه وسط زندگی تو هستن. سعی کن با استفاده از کلمات خنثی حرف بزنی.

به کتاب هست یه اسم گفتگو بدون خشونت در همین مورد صحبت کرده

سعی نکنید یه جوری حرف بزنید که انگار خیلی عالی هستین و خیلی حالیتونه .من هر چی که بودو نوشتم صادقانه و بدون اغراق .نمیتونم به خاطر اینکه بد برداشت نشه کلماتو عوض کنم برعکس شما باید طرز فکرتونو عوض کنید و خوب ببینید کافر همه را به کیش خود پندارد.خیلی از خانوما بودن بدون اینکه برداشت بدی از حرفام داشته باشن لطف کردن راهنماییم کردن‌.ولی یه عده خیییلی کم که از طرز برخورد و حرف زدنشون معلوم بود اونا هم جزو افرادی هستن که اگه پاش بیوفته از هزار بچه بدتر ،وراج تر و لجبازترن به جای راهنمایی فقط دنبال نکاتی بودن که اینطور جلوه بدن که استارتر یک شخص نژاد پرست و محل پرست سواد پرست هست و در حال تخریب جاری هاش.دوست عزیز بیا یکم سعی کن به جای پریدن به این و اون یکم طرز دید و تفکر و حرف زدن خودت رو اصلاح کنی به جای اینکه بخوای بفهمونی که باید بقیه خودشونو اصلاح کنن شاید اونوقت خیلی چیزا رو بهتر بتونی درک کنی