2777
2789
عنوان

جشن تعیین جنسیت

395 بازدید | 42 پست

🥺چند وقته دلم خیلی خیلی میخواست بچه دار شدم جشن تعیین جنسیت بگیرم الان با این اوضاع چیکار کنم یه خلوتی تو فضای باز بگیرم او دلم نمونه🥺

تعداد رای : 28
نظرسنجی
جواب مثبت
9
32%
جواب منفی
19
67%
مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم جشن تعیین جنسیت خیلی میدوستم😍

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

انقد بدم میاد از جشن تعیین جنسیت اگه دختر باشه کلی جیغ میزنن همو بغل میکنن اگه پسر باسه کلی جیغ میزنن همو بغل میکنن😐😐نکنه انتظار داشتین بچه غورباقه از اب دربیاد که از دختروپسر بودنشانقد خوشحال میشین

میگم این جریان جشن تعییت جنسیت چیه.ینی خود پدرومادر هم نمیفهمن بچه چی هس‌؟

اره به خودشون نمیگن بعد مثلا یه بادکنکی چیزی میترکونن اگه فرفره ابی زد بیرون پسره اگه صورتی دختره 

عزیزم خیلی از جشنهای ضروری تر مثل عروسی هم صلاح نیست الان بگیرن! فکر کن من ۱۲ سال که دانشگاه درس میخوندم رویای روز دفاع از رساله ی دکتریمو داشتم و کلی برای خودم رویاپردازی میکردم و حتی لیست مهمونامم نوشته بودم! ولی بخاطر کرونا مجبور شدم مجازی دفاع کنم، یک هفته ای غصه خوردم و بعدش دیگه همه چیز به حال عادی برگشت😊 ضمن اینکه جشن تعیین جنسیت واقعا چیز واجبی نیست، منم ۱۷ شهریور جنسیت کوچولومو میفهمم😍ان شاءالله کوچولوت بسلامتی دنیا میاد و کلی براش جشن میگیری

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
میگم این جریان جشن تعییت جنسیت چیه.ینی خود پدرومادر هم نمیفهمن بچه چی هس‌؟

فقط مادر میدونه 

اعضا خانواده خودشو همسرشو دعوت میکنه جشن میگیرن 

حالا یا بادکنک میترکونن که اگ از داخلش برگه های صورتی بریزه دختره اگ ابی پسره 

یا بادکنک میزارن داخل جعبه درشو باز میکنن

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
جشن تعیین جنسیت چیه؟

یه جشن منو شوهرم جنسیت جنین رو نمیدونم مثلا داخل یه بادکنک بادکنک کوچیک یا صورتی که دختره یا آبی که پسره میریزن که وقتی تو جمع ترکید همه می‌فهمن بچه جنسیتش چیه

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم