2821
2789
عنوان

بیاین انگشتم

120 بازدید | 14 پست

بچه ها انگشتم یه چیز مثل استخوان اندازه نخود داخلش داره دردم نمیکنه بنظرتون بدم دکتر چن سال اینجوری استخون اضافه است بنظرتون علتش چیه

💗برا حامله شدنم و شفای مادر شوهرم صلوات دعا کنید مرسی💕

بین انگشتاته؟؟

منم دارم  دردم نداره  تازه بعد یه مدت ناپدید میشه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بین انگشتاته؟؟ منم دارم  دردم نداره  تازه بعد یه مدت ناپدید میشه

نه اونجا که انگشتم به دستم متصل میشه یه استخون اضافه اندازه نخوده اصلا پیدا نیس دست میزارم میفهمم

💗برا حامله شدنم و شفای مادر شوهرم صلوات دعا کنید مرسی💕
نه اونجا که انگشتم به دستم متصل میشه یه استخون اضافه اندازه نخوده اصلا پیدا نیس دست میزارم میفهمم

دقیقاا برا منم اونجا بود   زمانی که دستمو فشار میدادم یا لمس میکردم  معلوم بود  کیفم میده😁😁😁

ولی الان دیگه ندارم  نمیدونم کجا رف

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
نه من داشتم عمل کردم بعد یه مدت در اومد بعد دیگه رفت فعلا نیومده

دکتر نگف علتش چیه؟