2777
2789

یه پوستی داشتم هلووووووو یبارکی تو یه سال شوم حیلی فاجعه بار جوش ریخت صورتم الان جوشا رفتن ولی دو طرف گونه هام اسکار مونده زیاد نه ولی مونده هر وقت میبینم داغون میشم هزینه ی لیزر و این داستانا رو هم ندارم 

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مشکلت هورمونی یا کبدی باشه فقط بادکتررفتن درست میشه ولی اگه چیزدیگه ای باشه ماسک خونگی زیاد هست من خودم ماسک خیاررنده شده وماست وآلوورا(همشون رو باهم قاطی کن)خیلی دوست دارم پوستو روشن میکنه هفته ای یه بار

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
اگه مشکلت هورمونی یا کبدی باشه فقط بادکتررفتن درست میشه ولی اگه چیزدیگه ای باشه ماسک خونگی زیاد هست ...

فکر میکنم هورمونیه ولی از خوردن داروهای هورمونی بدم میاد

من دختر خالم یه کرم دستساز که زیر نظر پزشک درست شده خرید صورتش کک ومک داشت یعنی صورتش شد سفید وصاف کل کک ومک ولکه ها رفتن واقعا ازصدتا لیزر کردن بهترخیلی راضیه

دخترم نفسمه 

گلاب بزن.  آب سیب زمین رو بگیر ده دقیقه بزار تا قشنگ نشاسته ش ته نشین شه بعد آبشو خالی کن یه قاشق از نشاسته ش رو بایه قاشق سفیده تخم مرغ مخلوط کن بعدش قشنگ با یه براش یاهرچی ماسک کن بزار قشنگ خشک شه بعد بشور 

عالیه 

هم پوستو روشن وشفاف میکنه واسه جوشو جایه جوش خوبه واسه بستن منافذوجمع کردن پوست محشره

کوردم زمانم کوردیه من خلکی کوردستانم ❤️  کاربر قدیمی هستم       لیداااا بودم    
فکر میکنم هورمونیه ولی از خوردن داروهای هورمونی بدم میاد

منم حس میکنم مشکل هورمونی دارم خیلی از پوستم مراقبت میکنم ولی تاثیر آنچنانی نداره 

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم

عزیزم لک جوشی منظورت 

اگه جای جوش مونده بهت میگم چکار کنی

سیب زمینی رنده کنه آبش رو بگیر بعد بریز تو قالب یخی 

بعدم روزی دوبار بزنی کافیه

بعدم گلاب با لیمو بستگی داره به پوست چقدر باشه اما به میزان مساوی بریز اونم هرشب بزن به مدت ۲۰ردقیقه بشور

یه قاشق ماست با نشاسته به همراه لیمو اگه نداشتی هیچی اشکالی نداره اونم بزن به صورتت هروقت خشک شد با ولرم بشور بعد اینکه شستی دوباره با آبسرد بشور

ژله الورائه اگه داشته باشی خیلی خوبه یا عطاری داره یه دونش ۳ تومان

اون قبل خواب بزن تا صبح باشه بعد اینکه بیدار شدی اب سرد بشورش 

امیدوارم بزودی نتیجشو رو بگیری الهی بزودی صورتت شفاف ببینی

یاعلی عزیزم