2777
2789
عنوان

بروجرد

304 بازدید | 3 پست

سلام ببخشید من دوسته مجازیمو گم کردم   لطفا اگه کسی رو تو بروجرد با این مشخصات  میشناسین بهم بگین

اسمش علیه فامیلیش مرادی تجربی درس خونده

۲۰ سالشه مادرش پرستاره ویه خواهر داره واسمه خواهرزاده اش هم ایلین هست اگه میشناسین زود بهم خبر بدین باتشکر از شما 😭😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیا آدرس بهترین مراکز ترک اعتیاد بروجرد را می‌شناسید؟ اعتیاد به مواد مخدر یکی از بزرگترین مشکلات دنیای امروز است. از جمله معروف‌ترین مواد اعتیاد آور می‌توان به هروئین، مورفین، متادون، تریاک، شیره ، شیشه، حشیش، ترامادول، ماده مخدر گل ، بوپرنورفین یا ب 2 و ... اشاره داشت. در مناطق مختلف دنیا بسته به ذائقه و شرایطی موجود در آن منطقه مصرف یک یا چند تا از این مواد مخدر بیشتر است. یکی از مسائلی است که بسیاری از افراد درگیر آن بودند عدم اطلاع از آدرس مراکز ترک اعتیاد بروجرد بود. به همین دلیل مرکز مشاوره هنر زندگی تصمیم گرفت تا برای تسهیل دسترس مردم بروجرد به مراکز ترک اعتیاد، آدرس تمامی مراکز ترک اعتیاد در بروجرد را جمع آوری و معرفی نماید. برای اطلاع از انواع مواد مخدر ، انواع مواد محرک ، انواع مواد توهم زا کلیک کنید. برای عضویت در کانال مشاوره ترک اعتیاد : https://t.me/joinchat/AAAAAFAjbWpRN71xUAjw0A کلیک کنید.