2777
2789
عنوان

لکه بینی

44 بازدید | 7 پست

سلام 

دوستم دیشب نزدیکی داشته بعد نزدیکی لک میبینه از امروز صبح هم آب خون دیده ولی از سر شب تا حالا هیچی نیومده 

تو اقدام نیست ولی جلوگیریشون طبیعی هس و بخاطر تنبلی قرص پروژسترون مصرف کرده میشه به خاطر این باشه 

قرص آ اِس آ هم میخوره کسی تجربه ای داره خواهشا بگه پاپ اسمیر هم داده خوب بوده هیچ وقت اینجور نمیشده خیلی نگرانه

نگرانی نداره.اگه حتی باردارم‌شده باشه لانه گزینی انقد زود اتفاق نمیفته.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه وعدشه بی بی بزنه اگر نیست حتما به یه دکتر مراجعه کنه..

شایدم بهم ریختگی هورمون داره تو بعضی ماه ها پیش میاد

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
اگه وعدشه بی بی بزنه اگر نیست حتما به یه دکتر مراجعه کنه.. شایدم بهم ریختگی هورمون داره تو بعضی ماه ...

هیچ وقت اینجور نمیشده 

ماه قبل قرص پروژسترون برا تنبلی تخمدان مصرف کرده 

هفته قبل دکتر بوده

یعنی باردار نیست؟ پس برا چی میتونه باشه

اگه همین یبار باشه زیاد نگران کننده نیس.ولی اگه تکرار شد بره دکتر.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
هیچ وقت اینجور نمیشده  ماه قبل قرص پروژسترون برا تنبلی تخمدان مصرف کرده  هفته قبل دکتر ب ...

همه تو زندگیشون انگشت شمار از این روزها دارن منم خودم داشتم از هورمونام بوده 

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔