2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا منم بگو چرا شوهرم با همکار خانومش چت میکنه پاک میکنه اون که نمیدونه رمزشو میدونم

چت عاشقونه نیس بنظرم... میدونه حساس شدی پاک.کردنشم واس احتیاطه ... "به روش نیار گاهی بعضی چیزا پنهون بمونه بهتره حواست و جمع کن ولی اگه زندگیه خپبی داری سکوت کن تا خودشو جمع کنه چون بعد از بعضی بحثا مردا که خیالشون راحت میشه دوتا جیغ و داده بدتر میشن....."

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
میشه برای منم دعا کنی من این ماه حامله باشم

چشم مهربووون حتما هم برای شما هم برای مامان صبا دعای نادعلی می خونم انشاءالله به حق امام رضا خدا دامنتون رو سبز کنه و دلتون رو شاد 🤩😍

چت عاشقونه نیس بنظرم... میدونه حساس شدی پاک.کردنشم واس احتیاطه ... "به روش نیار گاهی بعضی چیزا پنهون ...

من کی ازدواج میکنم شاغل میشم شغل شوهر اینده ام چیه؟؟

لطفا یکم ازمن بگو

زود گرم.میگیری با همه چشای مشکی داری لاغر اندامی قدت متوسطه "من حسم و میگما اشتباه بود نیاین قهوه ایم کنیییین"

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
چشم مهربووون حتما هم برای شما هم برای مامان صبا دعای نادعلی می خونم انشاءالله به حق امام رضا خدا دام ...

مرسی عزیزم انشالله

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
زود گرم.میگیری با همه چشای مشکی داری لاغر اندامی قدت متوسطه "من حسم و میگما اشتباه بود نیاین قهوه ای ...

عزیزم نامزد من پشیمونه ؟

احتمال بازگشت هست؟

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
زود گرم.میگیری با همه چشای مشکی داری لاغر اندامی قدت متوسطه "من حسم و میگما اشتباه بود نیاین قهوه ای ...

اویسی از منو بگین تا نترکیدی😅😅😅کی شوهر میکنم؟شغلش؟مشخصاتش؟هرچی درمورد من و اون میدونی؟