2777
2789
نمیدونم اسمش چیه هرچی میگم درست درمیاد اصولا

در موزد من وزندگیم میگی حستو؟همسرم دوسم داره؟بازم مادرشوهرم ودختراش برام خوای دیدن؟چرا آخه شوهرمو پر می کنن؟من بدم؟پشیمون نیستن از کرده هاشون؟😢😢بازم زندگیم بد میشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم اسمش چیه هرچی میگم درست درمیاد اصولا

ب منم بگو تورو خدا ببین کسی ک ب دلایلی عقدمون ب هم خورد هنوز دوسم داره چرا دیگه محل نمیده بنظرت زنگ می نه باز بهم بگه دوسم داره ب هم می‌رسیم می

میشه بگید اونی که پیام داده الان بهم عشقمه یانه؟؟

ینی دوستت داره یا نه؟ از لحاظ روان شناسی شخصی که نصف شب به کسی فکر میکنه ۳۰درصد از سررفتن حوصلشه ۷۰ درصد دوسش داره "البته من اینپ از خودم ساختما فرضیه رو چون اصولا صبل خاب به چیزایی ک دوسداریم فکر میکنیم"

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
قربونت دعا کن منم نی نی دارشم این ماه

تروخدا میشه بگی من الان باردارم یا نه؟

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
ینی دوستت داره یا نه؟ از لحاظ روان شناسی شخصی که نصف شب به کسی فکر میکنه ۳۰درصد از سررفتن حوصلشه ۷۰ ...

عزیزم نامزدم پشیمونه و احتمال بازگشت هست؟

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
ینی دوستت داره یا نه؟ از لحاظ روان شناسی شخصی که نصف شب به کسی فکر میکنه ۳۰درصد از سررفتن حوصلشه ۷۰ ...

نه الان یه نفر پی ام داده بهم،میخام ببینم این عشقمه که پیام داده یانه؟؟

من تاعید1400به بزرگترین آرزوم رسیدم🍃🍀🌹😍هرکی امضامودیدآمین بگه لطفاا❤💕
چشم عزیزممم حتما برات دعا می خونم و صلوات می فرستم به نیتت انشاءالله زود زود باردار بشی پهربووون&nbs ...

میشه برای منم دعا کنی من این ماه حامله باشم

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞