2777
2789
نه اولش بود بهش گفتم بابات داشت بدنمو ماساژ میداد

ای بابا.این بچه ها هم ک بیکار نمیشینن من خودمم همیشه استرس دارم میزارم وقتی ک کامل مطمئن باشم اما میدونم کاره دیگه یهو پیش میاد ولی از این ب بعد واقعا رعایت کن

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
بعد بچه نمیگه چرا لخت شدین؟بعد مثلا احیانا چرا از پشت بغل کردین یا هرچی؟بچه های الان ی بلایی هستن ک ...

ببین بچه بدون هیچ ذهنیتی اون صحنه را دیده و هیچ درکی از این کار نداره... میتونی بهش بگی اشتباه متوجه شدی... یا اینکه هوا گرمه... اصلا نیاز نیست بهش توضیح بیشتر بدین...فقط سعی کنید اگر سوالی توی ذهنش هست را با جوابهای ساده حلش کنید تا بیشتر از این کنجکاوی نکنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ای بابا.این بچه ها هم ک بیکار نمیشینن من خودمم همیشه استرس دارم میزارم وقتی ک کامل مطمئن باشم اما می ...

خیلی ناراحت شدم اینم خیلی باهوشه فک نمیکنم یادش بره واقعا موندم چ غلطی بکنم .همیشه از این موضوع می ترسیدم و واقعا رعایت میکردم الان خیلی ی دفعه ای شد .بچه گناه داره فک نکنم دیگه هیچوقت یادش بره

ببین بچه بدون هیچ ذهنیتی اون صحنه را دیده و هیچ درکی از این کار نداره... میتونی بهش بگی اشتباه متوجه ...

اوکی ممنون

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

اگر در مورد تفاوت اندام خانم و آقا پرسید چی؟

خیلی ناراحت شدم اینم خیلی باهوشه فک نمیکنم یادش بره واقعا موندم چ غلطی بکنم .همیشه از این موضوع می ت ...

اخی الهی بگردم حالا خودتو ناراحت نکن پیش اومده دیگه سوالی نکرد ازت؟یا گوشه گیر نشده؟کی این اتفاق افتاد؟یهو از خواب بیدار شد؟

اخی الهی بگردم حالا خودتو ناراحت نکن پیش اومده دیگه سوالی نکرد ازت؟یا گوشه گیر نشده؟کی این اتفاق افت ...

تقریبا دوشب پیش ازش سوال کردم که چی دیدی میگه نمی خام راجبش حرف بزنم

اگر در مورد تفاوت اندام خانم و آقا پرسید چی؟

سعی کنید سوالهای بچه ها را با جوابهای ساده بدین...یا اگه میبینین خیلی داره کنجکاوی میکنه باید یکمرتبه سرش را به چیزای دیگه گرم کنید... اگر دوباره سوالشو تکرار کرد بهش بگین منم نمیدونم ولی بعدا با هم کتاب میخریم و با هم یاد میگیریم... و باز هم سرگرمش کنید.

ذهن بچه ۵ ساله را شما تا حالا ساختین...

این حرفتون منو یاد یه جوکی میندازه... بچه میره خونه از مامانش میپرسه مامان من از کجا اومدم؟ مادرش کمی فکر میکنه و بعد میشینه کامل براش توضیح میده که چطوری به دنیا اومده... اخر سر ازش میپرسه برای چی پرسیدی؟ بچه میگه اخه همکلاسیم گفت از شیراز اومده... میخواستم ببینم من از کجا اومدم!!!

سعی کنید سوالهای بچه ها را با جوابهای ساده بدین...یا اگه میبینین خیلی داره کنجکاوی میکنه باید یکمرتب ...

ازتون ممنونم جوابای با آرامشتون یکم آرامم کرد خیلی اعصابم داغون شده واقعا

سعی کنید سوالهای بچه ها را با جوابهای ساده بدین...یا اگه میبینین خیلی داره کنجکاوی میکنه باید یکمرتب ...

ای وای😄😄

اخی الهی بمیرم طفلی😔

بیشتر از این کنجکاوی نکنید اگر جوابش را با ناراحتی یا ترس گفته بدون اینکه اون ازتون بخواد یه داستان سر هم کنید  و بهش بگید یهو یادم افتاد نکنه اون شب تاریک بود ترسیده باشی و در ضمن جلوش توی روز روشن شما و همسرتون باید به هم محبت کلامی... بوسه... و بقل داشته باشید... نه که بگم همش در حال این کارا باشید... ولی باید بچه محبت کردن پدر و مادرش به هم را ببینه...اول اینکه برای حس امنیت و ارامشش خوبه که عشق شما را ببینه...

دوم برای یه چنین مواقعی خوبه که مدل محبت کردنتون را بدونه و حرفتون را باور کنه... سوم برای ایندش خوبه انشاالله بزرگ میشه ازدواج میکنه... این یادگاریهای دوران کودکی خیلی بهش کمک میکنه

2790
2778
2791
2779
2792