2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه ی شما فکر میکنه شما توسط پدرش مورد ازار و اذیت قرار گرفتین برین و براش توضیح بدین پدرش شما ر ...

اینو من از یه روانشناس شنیدم که لازمه حتما مادر بره و برای بچه توضیح بده که مورد ازار و اذیت قرار نگرفته ولی اینکه در ادامه چی بگید نمیدونم

اونم چ ماساژی😁

لایک ب امضات خیلی باحال و قشنگ و منطقی و خنده دار و خلاصه همه چی تموم بود😚

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

کار خاصی نباید انجام بدی... همون موقع اگر لباس تنتون نیست تا حد امکان خودتونو بپوشونید و صداش کنید تا بیاد توی بقلتون و خیلی ارام دلیل اینکه اومده پیشتون را ازش بپرسید... یا اگه کنار شما خوابیده بوده ازش بپرسید چرا بیدار شده...

چند روز  بعد ازش خیلی ساده بپرسید دقیقا چی دیده... و بهش تو ضیح بدین که پدر و مادرا چون همو خیلی دوست دارند همدیگه را بقل میکنند... همین

مرسی 😍قابلتو نداره

فدات.واتس استوری میکنمش❤

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
کار خاصی نباید انجام بدی... همون موقع اگر لباس تنتون نیست تا حد امکان خودتونو بپوشونید و صداش کنید ت ...

بعد بچه نمیگه چرا لخت شدین؟بعد مثلا احیانا چرا از پشت بغل کردین یا هرچی؟بچه های الان ی بلایی هستن ک خدا میدونه مگه میشه از پس زبونشون بر اومد؟ماشاءالله دخترشم۵سالشه کامل میفهمه 

ولی اسی احتمالش هست ک یادش بره ها من الان از شش هفت سالگیمو یادمه ولی خواهرم از دوسه سالگیشم خاطره داره.بستگی ب بچه داره

2790
2778
2791
2779
2792