2777
2789
عنوان

دیگه تا کی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 44 پست
ممنون گلم  باشه. حتما  دلم آرامش میخاد. فک کنم.  با این کار ارامش بگیرم

منم شرایط شما رو دارم از بی پولی هم که نگو نمیتونم دکتر برم ببینم چه مرگمه😢

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
اره میدونم به خدا همه رو میدونم.  ولی یه چیزی همش رو قلبم فشار میاره.   دلم برای شوهر ...

اینا همه از داروها و مشکلات روحی عزیزم، بهتره بری دکتر 

مثلا خودت به کارایی مشغول کن، کتاب بخون، ورزش بکن واسه روحیه خیلی خوبه، قرآن زیاد گوش بده، آروم میشی 

کلا به خودت برس اینقدر زندگی رو برای خودت و شوهرت ز6ر نکن، به خدا همه چی بچه نیست  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شرایط شما رو دارم از بی پولی هم که نگو نمیتونم دکتر برم ببینم چه مرگمه😢

مام. همه پولمون خرج دکتر و ای وی اف کردیم.  دیگه پولی برامون نمونده

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
اینا همه از داروها و مشکلات روحی عزیزم، بهتره بری دکتر  مثلا خودت به کارایی مشغول کن، کتاب بخو ...

هرروز که ادم نمیتونه خودشو گول بزنه بلاخره یه غم یه تنهاییی یه مشکلی هست که دست بردار نیس بدون بچه زندگی معنی ای برای یه زن نداره 

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
اینا همه از داروها و مشکلات روحی عزیزم، بهتره بری دکتر  مثلا خودت به کارایی مشغول کن، کتاب بخو ...

🙏💖💖سعی میکنم مرسی گلم 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
مام. همه پولمون خرج دکتر و ای وی اف کردیم.  دیگه پولی برامون نمونده

کاش خدا بهمون رحم کنه 

هرروز که ادم نمیتونه خودشو گول بزنه بلاخره یه غم یه تنهاییی یه مشکلی هست که دست بردار نیس بدون بچه ز ...

کاملا درکت می کنم عزیزم، ولی بدون بچه زندگی هم رنگ داره منتها اگه بخوای 

منشا تمام این ناامیدی ها حرفایی بقیه س که هی با ترحم نگاهت می کنن و حرفای صد سال پیش وارد مغزت می کنن، اول از همه خودت مهمی گلم، باید بگی من تا می تونستم سعی خودم کردم ولی نشد، خریدنی نیست که برم از بازار لخرم و بیارم، وقتی ندارم یعنی اوس کریم اینجوری صلاح دیده، 

پس غم و غصه رو بیخیال به زندگی برس، حیف نیست صرف غم و غصه اش کنی

هرروز که ادم نمیتونه خودشو گول بزنه بلاخره یه غم یه تنهاییی یه مشکلی هست که دست بردار نیس بدون بچه ز ...

ی چیزی بگم بهم بخندی، دوتا دختر دارم، هر وقت اذیتم می کنن، شورای آیندشون مستفیض می کنم، به شوهر میگم این همه زحمت بکش، بچه بزرگ کن فردا بدم دست مردم، که معلوم نیست ماهی ی بار بیات بهم سر بزنه یا نه، مگه پس چی، آخرش خودم و خودتی 

ی چیزی بگم بهم بخندی، دوتا دختر دارم، هر وقت اذیتم می کنن، شورای آیندشون مستفیض می کنم، به شوهر میگم ...

ای جان خدا برات حفظش کنه

کاملا درکت می کنم عزیزم، ولی بدون بچه زندگی هم رنگ داره منتها اگه بخوای  منشا تمام این ناامیدی ...

کاش میشد😢

سلاام یه سوال همسر شما پلیسه؟

سلام. نه  برای چی میگید؟

سلام. نه  برای چی میگید؟

سلام من بین دوتا شغل پلیسی و پزشکی گیر کردم

و تو نی نی سایت کلمه پلیس رو سرچ کردم که چند تا تاپیک اومد من رفتم تو یکیش که اونجا شما نوشته بودین همسرتون پلیسه

منم یه سوال داشتم اونم این بود که پلیس های خانم چه کار هایی رو انجام میدن

برای همین خواستم به شما بگم که ازهمسرتون بپرسید و جواب رو به من بگید ‌که خب،نشد

بیتا شونم🖤                                                               سوالات مربوط به اینستا رو جواب میدم💙