2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی دلم گرفت برات😔💔  خدا خودش دلتو آروم کنه قشنگم😓  فرستادم گلم روحشون در آرامش باشه ...

میدونی محمدم مثله پدربود برام خیلی بهم محبت میکرد.از ۶ماهگی پدرم فوت شد.حالا دوباره یتیم شدم

خدابیامرزتش.الان رفتم سطحی یه نگاهی به بعضی تاپیکهای قبلت انداختم بعضی جاها از شوهرت حرف زده بودی،اش ...

من تازه داشتم میرفتم دکتر حامله بشم.😢محمدموخدا ازم‌گرفت تنهام کرد

ای جااانم خدا بهت صبر بده عزیزم الان خونه ی مامانتی یا مادرشوهرت

اومدم خونه مامانم.دوتاخاهرشوهرام باهام حرف نیمزدن همش واسم قیافه میگرفتن داشتم اذیت میشدم 😔داداشم نذاشت بمونم

سعیی کن به چیزای جدید فکرکن تا از درون داغون نشی🏌️‍♀🚴‍♀️🤾‍♀️

دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه عمره خوشیام خیلی کوتاهه..خیلی.خدا منو دوس نداره.وگرنه محمدو اینقد زود نمیبرد

اومدم خونه مامانم.دوتاخاهرشوهرام باهام حرف نیمزدن همش واسم قیافه میگرفتن داشتم اذیت میشدم 😔داداشم ن ...

وااا چرا اخه

خوب کردی بهتره کلاس ثبت نام کنی بری

خیلی سخته عزیزم اما به این فکر کن که همه ی ما یه روزی میریم...رمان های غمگین هم نخون که افسرده ات میکنه 

وااا چرا اخه خوب کردی بهتره کلاس ثبت نام کنی بری خیلی سخته عزیزم اما به این فکر کن که همه ی ما یه ...

خیلی ناراحتمم هنوز بارفتنش کنار نیومدمم میخام تو حاله خودم باشم.نمیخام خوش باشم.

من تازه داشتم میرفتم دکتر حامله بشم.😢محمدموخدا ازم‌گرفت تنهام کرد

نمیدونم چی بگم بهت عزیزم ک کمی آروم شی نمیشه بگم غصه نخور چون نمیشه نمیشه بگم درست میشه چون مرگ عوض شدنی نیست فقط میتونم بگم متاسفم واقعا

میشه برای بر آورده شدن حاجتم یه صلوات بفرسی