2821
2789
عنوان

قبل اقدامیا

414 بازدید | 93 پست

سلام.دوستان،من قبلا اینجا ثبت نام کرده بودم،چندسال پیش ولی الان دوباره تازه اومدم.

خب،کیا در حال اقدام بارداری هستن؟کارهای قبل اقدامتونو میگید؟

خدایاشکرت،یه دونه صلوات انشاالله صحیح و سالم دوران وسپری کنم.

سلام اقدامی هستم پاپ اسمیر دادم 6تا دندانم رو درست کزدم اما دوتاش مونده بازم سینه هامو سونو گرافی کردم تیروئید درحال دارو خوردنم هرشب قرص آهن میخورم اسید فولیک و زینک و این‌چیزها شما چی 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من،خوردن گرمیحات،اقدام دو‌شب در میون

تا چند وقت؟اقدام داشتی.

جنس خاصی مد نظرته؟

بارداری الان؟

من،خوردن گرمیحات،اقدام دو‌شب در میون

خوردن چی مثلا 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 
سلام اقدامی هستم پاپ اسمیر دادم 6تا دندانم رو درست کزدم اما دوتاش مونده بازم سینه هامو سونو گرافی کر ...

والا.من یدوفولیک...عفونت داشتم کرم واژینال وقرص،قرص تیروئید،ووووووالبته......دکترم گفت باید واکسن mmgبزنم.😐 که تا۳ ماه نباید اقدام کرد.

وواکسن کزاز زدم.

من پنج ماهه تو اقدامم، اسید فولیک میخورم دکترم چون مشکلی ندارم قرصی نداده...فعلا باردار نشدم و هرچی خدا بخواد

با توکل به خدا میرسم به خواسته هام😍❤ fati_n77 سابقم، اون کاربریمو گفتم نی نی یار به فنا بده😁🤪 و بالاخره به لطف خدا مامان یه پسر کوچولوی خوشگل شدم💙🤤👩‍🍼
واقعا خوردن گرميجات تاثير داره؟؟؟؟

گرمیجات شاید تو باروری تاثیر داشته باشه!منم میخورم.و البتع در جنسیت هم تاثیر داره.

در کل خوبه.چیز بدی نیست.بنظرم