2821
2789
عنوان

تصمیم گرفتم....

121 بازدید | 9 پست

تصمیم گرفتم اگر ایندفعه باردار بشم تا ماه 6 اینا اصلا به کسی نگم با هیچکس رفت و آمد هم نکنم خانواده خودم دورن خوانواده شوهرمم نمیخوام رفت و آمدکنم دیر به دیر میرم الانم دوماهی یکبار اما میخوام هیچ کس نفهمه حسود زیاد داریم بخدا قسم چیز خاصی نیست ها ولی مردم چشم میزنن انگار قبلی سقط شد 6ماهگی 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کجا زندگی میکنی که حاملگی امتیازه و به چشم میاد؟؟😐😐مردم بعضیاشون پشت کوها زندگی میکنن ولی حامله می ...

بین مردمی نفهم 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 
نمیدونم خونواده و اطرافیانتون چجورین اما فکر نکنم بچه دار شدن جای حسادت داشته باشه؟؟!!!!!😐😐😐😐😐

تاپیک های قبلی منو دنبال کن ببین چه آدمهایی اطرافم هستند 

خیلی باورش سخته مخصوصا توی دنیای امروز که مردم کلا دلشون بچه نمیخاد اکثرا

مراجعه کن به تاپیک قبلی من مادر شوهرم که طلاقمون میده اگر بچه نیاریم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز