2821
2789
عنوان

شوهراتون...⁦❤️⁩🧐👋

300 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها بگید شوهراتون باشماچجوری رفتارمیکنن تو خونه؟چیکارمیکنن؟شماهمیشه سرصحبتوبازمیکنیدیااونم حرف میزنه؟مثلایهومیادسمتتون بغلتون کنه ؟شوخی کنه؟ابرازعلاقه میکنه؟بعدشماچیکارمیکنین رابطتتون خوب باشه؟ترفنداتونوروکنید😍🤭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهر من میرسه خونه انقد حرف میزنه دیگ مهلت نمیده من حرف بزنم 😂😂😂

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 

گهی من سر صحبت و باز میکنم گاهی اون 

شوخی ام داریم باهم هر از گاهی تو روز 

( شوخی ... هم  داریم ولی سر بسته و با ایما و اشاره  ) 

من خودم سر به سرش بیشتر میزارم تا از خستگی در بیاد 

شوهرمن خیلی ابرازاحساسات میکنه... تاوقت گیربیاره می‌آد خونه ومیگه دلم تنگ شد.. نصف کارهای خونه راانجام میده.. خیلی خوش اخلاقه وتوفامیل اصلا زبانزد به خوش اخلاقی.. برعکس من خیلی سردویکم غرغروام..

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.
شوهرمن خیلی ابرازاحساسات میکنه... تاوقت گیربیاره می‌آد خونه ومیگه دلم تنگ شد.. نصف کارهای خونه راانج ...

مدام میرقصه ومیخونه

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.
مرسی عزیزم.. فدات شم.. امامن دلم میخادیکم عین خودم باشه😂😂😂😂

اگه عین خودت بودکه زندگیت خیلی کسل کننده میشد اینکه باهم فرق دارید زندگیوشیرین کرده.منوشوهرم کپ همیم واحساس میکنم گاهی ازهم خسته میشیم.

سلام به همگی

https://cryptotabbrowser.com/15116987

لینک بالا مربوط استخراج بیت کوین با کامپیوتر است (کاملا واقعیه)

بیت کوین یکی از ارز های دیجیتا است که اخیرا خیلی تو بورسه.

من این لینک رو توی هر سایتی که بهش سر می زنم میذارم تا همه بتونن استفاده کنن

مقدار بیت کوینت که به 0.00001 برسه میتونی تبدیل به تومنش کنی

همش 5 دقیقه طول میکشه

اگر سیستم و کامپوتر قوی داری دانلودش کن

اگر هنوز باور نکردی که واقعیه امتحانش ضرر نداره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز