2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قالب دندونمو چند. روز نزاشتم الان دوبارع گذاشتم درد دارم 

دارم بیسکویت میخورم بعد پای راستم روی پای چپمع 

کامل توضیح دادم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

هرکی خودش سپرد به دلش اسیر میشه فقط عقل 

بهترین قیمت و شیک ترین لباسهای کودک از دست ندید 🤩 ارتباط با ادمین @ninipoosh188لینک کانالمون👇 https://t.me/joinchat/AAAAAFW2KPsDCLh89hLe1gTtell:09058612593 تهران جنت آباد جنوبی نرسیده به مرکز خرید سمرقند

من که هیچ کاری نمیکنم فقط دعا میکنم همون چند نفری که تو زندگیم هستن بمونن دیگه کاری از دستم برنمیاد

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

دقیقا روز سیزدهمه انتقالمه دارم ب جنین هام فکر میکنم بنظرتون ب دلم چسبیدن 😍😍😍

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه
من که هیچ کاری نمیکنم فقط دعا میکنم همون چند نفری که تو زندگیم هستن بمونن دیگه کاری از دستم برنمیاد

آدم جدید نیاد ینییی؟ 😁

انشاالله همیشه کنار هم باشین با دل خووووش

خدایا شکرت که هستی =)
عزیزممم آره بابا چسبیدن تنگ جیگرت 😁😘

امیدوارم انشالا عزیزم

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه
آدم جدید نیاد ینییی؟ 😁 انشاالله همیشه کنار هم باشین با دل خووووش

کسی نیست که بیاد

مجردم 😅

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ