2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 161 پست
درکت میکنم منم پسرم بعد از ۴ماه فوت شد نمیتونم فراموشش کنم چطور کنار اومدی 😔😭😭

پس همدردیم ... پسر شما هم دنیا اومده بود؟

من خیلی سخت کنار اومدم تا چند ماه بعد از فوت پسرم هفته ای دوبار غش میکردم و دایم دکتر می رفتم دیگه بعدش سه ماه پیاده روی و تا یک سال دایم بیرون رفتن و ... بود تا خودمو جمع کردم ولی هنوز هم یادش می افتم و گریه میکنم

من بعد از پسرم تا زمانی که دخترمو نداشتم زن باردار و نوزاد نمیتونستم ببینم مریض می شدم مخصوصا اگه در حال شیر خوردن بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب قبول میشید بعدش انشالله.

خب میشه اینم بگین این آقایی ک الان باهاشم کی میتونن بیان برای خواستگاری قرار بود این روزا بیان پروازا کنسل شدن

در تاریخ۹۹/۹/۹ به آرزوهام رسیدم😍❤
پس همدردیم ... پسر شما هم دنیا اومده بود؟ من خیلی سخت کنار اومدم تا چند ماه بعد از فوت پسرم هفته ای ...

اره عزیزم ب دنیا اومد خوبه خوب بود چهارماهش بود منم حالم بده بعدازظهر انقدر گریه کردم دلم براش تنگ شده تازه یه ماهه که ندارمش 🖤

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
اره عزیزم ب دنیا اومد خوبه خوب بود چهارماهش بود منم حالم بده بعدازظهر انقدر گریه کردم دلم براش تنگ ش ...

الهی بمیرم پس تازه اینجوری شد خدا بهت صبر بده 

فقط خونه نشین اصلا ...همیشه توی جمع باش