2777
2789

منم ندیدم اما همه تواینستاگفتن خیلی قشنگ بوده این قسمت

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونممم😒😒

هدیه چی شدددد

ببین عزیزم من یه بار قید قورمه سبزی رو زدم☝🏻،دوبارم قید ته دیگ ماکارونی✌🏻 ، تو که دیگه تو زندگیم از اینا بالاتر نیسی!!!😏😑😎.......آدمها بازی کردن رو دوست دارند😐این تو هستی که انتخاب میکنی 👈🏻هم بازیشون باشی😉 یا اسباب بازیشون😑.....یه بوکسرم که دلش دعوا میخاد تا عقده هاشو خالی کنه... پس با من کل کل نکن😑😏😏

شوهر زیبا هم دستش رو شد برا فرید.. و اونم ب جبرانش بچه زیبا رو دزدید 200 ت پول میخاست. فریده هم اومد ارمانو دم در خونشون دید و بغلش کرد. سیما هم با سامان رفت خارج. باباش هم اومد تو فرودگاه خدافظی

نمیدونممم😒😒 هدیه چی شدددد

هدیه دلش با فرهاده فرهاد رفت خودشو معرفی کرد لیدا اومد به هدیه گفت فرهاد خیلی دوست دا ه زنعمو هم به عمو گفت بزار زندگیشونو کنن تازه خوشبخت شدن

تاریخ 99.9.9 خدا رو شکر که به آرزوهام رسیدم ❤️
عه چه جالب. چرا دارن زیرابه همو میزنن؟

چون فریبرز به پرویز گفت تو گور کنی اینم کفشته گفت پسرت گور کنه به پسرت تیر زدی پیمانم گفت پرویز گور کنه منو فرستاده سر قرار 

تاریخ 99.9.9 خدا رو شکر که به آرزوهام رسیدم ❤️
عه چه جالب. چرا دارن زیرابه همو میزنن؟

علتش معلوم نیس.ولی چاره ای هم نبود. زن فریبرز شک کرد. بخاطر کادوی گرون قیمتی ک پیمان برا سارا خریده بود. و ب فریبرز گفت. و اونم شک کرد. جفتشون همدیگه رو مقصر ذونستن. فریبرز هم 24 ساعت ب جفتشون وقت داد ک ثابت کنن طرف مقابل گناهکاره

من نگاه نکردم ولی بعضی سکانساشو دیدم یکی توضیح میده 

ببین عزیزم من یه بار قید قورمه سبزی رو زدم☝🏻،دوبارم قید ته دیگ ماکارونی✌🏻 ، تو که دیگه تو زندگیم از اینا بالاتر نیسی!!!😏😑😎.......آدمها بازی کردن رو دوست دارند😐این تو هستی که انتخاب میکنی 👈🏻هم بازیشون باشی😉 یا اسباب بازیشون😑.....یه بوکسرم که دلش دعوا میخاد تا عقده هاشو خالی کنه... پس با من کل کل نکن😑😏😏