mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 عنوان مرغ سوخاری 136 بازدید | 5 پست داخل تسترجوجه گردون بهتره یاروشن کردن المنت بالاوپایینی همزمان؟میخوام هم پخته بشه هم روش برشته ولی نسوزه گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍 1399/05/13 | 21:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafas1997 عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 4951 من همیشه پایینی روروشن میکنم ده دیقه ی اخربالایی هم روشن میکنم سرنوشت انسانها را تنها محبت معلوم میکند و بس.
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 من همیشه پایینی روروشن میکنم ده دیقه ی اخربالایی هم روشن میکنم سریع روش برشته میشه آیا؟قشنگ میخوام طلایی بشه گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
nafas1997 عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 4951 سریع روش برشته میشه آیا؟قشنگ میخوام طلایی بشه اره سرنوشت انسانها را تنها محبت معلوم میکند و بس.
پرنسا71 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 39887 من بالا و پایین همزماننزدیک دو ساعت میزارم بپزه در حین پخت هم زعفرون اب کرده و کره میزنمیه ظرف کوچیک ابم میزارم تو توستر تا بخار کنه و مرغ خشک نشهنوش جان هر چه اید به سرم باز بگویم گذرد حیف ازین عمر که با می گذرد، میگذرد 💔💔
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 من بالا و پایین همزمان نزدیک دو ساعت میزارم بپزه در حین پخت هم زعفرون اب کرده و کره میزنم ی ... مرسی عزیزم گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍