2777
2789
عنوان

امشب قول صددرصد میدم حاجت روا بشی 🧡🧡🧡🧡🧡

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 72 پست

منم ۱۰۰تا صلوات به نیت همتون میفرستم🌹

کاربری۴سالمو ترکوندن😒                             چند ماهه كه  اون كاربريمم برگشته😍حالا منمو اين دوتا صنم عاشقي و باقي عمر😁
منم ۵۰ تا صلوات ....دوستان برا نی نی تو دلم دعا کنید سلامت به دنیا بیاد خواهش میکنم 

التماس دعا دارم ازت خواهش میکنم برام دعا کن اسمم فاطمه س 😢😢😢😢

آخه تو مامانی الان یه فرشته ای دعات میگیره پیش خدا ابرو داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4790009/هر-کی-عیدی-میخواد-بیاد-جا-نمونه?page=1

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
التماس دعا دارم ازت خواهش میکنم برام دعا کن 😢😢😢

۵۰۰تابرای حاجت روایی مشکلاتم وشفای پسرم...التماس دعادارم ازتک تکتون دعاکنین مشکلات مالیمون حل بشه و...

برای شفای پسرم یه صلوات بفرستید  

منم 100تا یا شایدم بیشتر میفرستم دعا کنید برام شوهرم رفته زعفرون بفروشه دعا کنید گرون بخرن آزمون خییییلی زحمت کشیدیم دستمون پر بشه برام صلوات میفرستی؟؟؟ ممنونم لایک کن تا بفهمم

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗
التماس دعا دارم ازت خواهش میکنم برام دعا کن اسمم فاطمه س 😢😢😢😢 آخه تو مامانی الان یه فرشته ای ...

حتما عزیزم انشالله به حق فاطمه زهرا هر چی از خدا میخوای بهت بده 🙏🙏🙏

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی