2777
2789
خیلی کمرنگه ولی قابل خوندنه ممنون 🌹تا جاییکه خوندم خیلی چیزایی که تصور می کردم ممنوعه، آزاده مثل خی ...

اگرخوانانیس مجددبفرستم عکسم یکم دیرمیادنمیدونم چرا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرتون الان بهترن؟؟؟ تحت نظرهستن؟؟؟

خداروشکر بهتره 

ولی همزمان هم مشگل قلبی داره به خاطر همون هم زیر آندوسکوپی کارش به احیا و آی سی یو رسید 

معده هم سه تا زخم بزرگ داره که فعلا تحت نظر هست و دارو مصرف می کنه ولی دنبال یه دکتر خوب میگشتم که واقعا درمانِ بیماریش رو بدونه و زیاد از این دکتر به اون دکتر نشه، 

اگرخوانانیس مجددبفرستم عکسم یکم دیرمیادنمیدونم چرا

نت ضعیف، برای من که H هست اینترنتم. 

نه عزیزم زحمت نکش، می تونم بخونم، مینویسم روی کاغذ میدم مامانم. 

دکترت هم که گفتی کرج هست، اگر واقعا کارش خوبه مامانم رو ببرم تحت نظرش 

خداروشکر بهتره  ولی همزمان هم مشگل قلبی داره به خاطر همون هم زیر آندوسکوپی کارش به احیا و آی س ...

دکتری ک من میرم دکتره خیلی خوبی هست ازدکترای قدیمی و کاربلده ازاقواممون خیلی مراجعه کردنو واقعاازنتیجش راضی بودن

خداروشکر بهتره  ولی همزمان هم مشگل قلبی داره به خاطر همون هم زیر آندوسکوپی کارش به احیا و آی س ...

خداروشکرعزیزم

عزیزم الهی ک زودترخوب شن اندوسکوپی برای منم خیلی سخته بخاطره همین ۶سال دکترنرفتم تااین دکترومعرفی کردن بهم ک بیهوشم میکنه

الهی ک زودترخوب شن

دکتری ک من میرم دکتره خیلی خوبی هست ازدکترای قدیمی و کاربلده ازاقواممون خیلی مراجعه کردنو واقعاازنتی ...

اسکرین گرفتم از اسم و آدرسش که توی اون تاپیک گفتی 

ممنونم خدا خیرت بده. 

مشخصه انسان مهربون و مسولی هستی که پیگیری کردی و منو صدا کردی. 🌹🌹🌹

راستش من یه تاپیک دارم در مورد زندگی بعد از مرگ هست که هرچند روز یکبار به روز رسانیش می کنم و مطالب جدید میزارم، تا الان 95 هزار بار دیده شده. 

مطالبش بر خلاف اسمش، آرامش بخش و دلنشین هست، ولی توی یکی از تاپیکهات دیدم که گفتی فکرت خیلی درگیرِ مسائل میشه، اگر فکر می کنی ممکنه فکرت رو خیلی درگیر کنه نرو، ولی اگر فکر می کنی مشگلی نیست، برو و بخون. 

بازم ممنون از محبتت 🌹🌹🌹💝

خداروشکرعزیزم عزیزم الهی ک زودترخوب شن اندوسکوپی برای منم خیلی سخته بخاطره همین ۶سال دکترنرفتم تاای ...

الهی آمین 🙏🙏🙏

همینطورم ان‌شاءالله شما عزیزِ مهربون سلامتیِ کاملت رو به دست بیاری 🙏🙏🙏

اسکرین گرفتم از اسم و آدرسش که توی اون تاپیک گفتی  ممنونم خدا خیرت بده.  مشخصه انسان مهر ...

خواهش میکنم عزیزم

بله عزیزم تاپیکت رو مطالعه کردم البته فقط موضوعش رو مطالب رودنبال نکردم درحال حاضرفقط فکرموب موضوعات مثبت میدم ولی حتمامطالعش میکنم

کاری نکردم عزیزم فقط ب هم نوع خودم کمک کردم وقتی اطلاعات مثبتی دررابطه بایه موضوعی داریم به نظرم بهتره بادیگران ب اشتراک بذاریم شایدتونستیم ب یکی کمک کنیم

چه کاری لذت بخش ترازاین🙂

الهی آمین 🙏🙏🙏 همینطورم ان‌شاءالله شما عزیزِ مهربون سلامتیِ کاملت رو به دست بیاری 🙏🙏🙏

مادرو حتماببرین جایی ک بیهوشش کنن ک اذیت نشن البته باپزشکش درمیون بذارین ک مشکل قلب دارن 

ممنون ازدعای قشنگت ❤

الهی همه درسلامتی کامل باشن 

ازهم صحبتی باشماام خیلی لذت بردم دوست عزیز