2777
2789
عنوان

سوپرایز تولد

204 بازدید | 17 پست

سلام خانوما ازتون ایده میخاستم برای تولد شوهرم، منو همسرم ۷ ماهه عقدیم و نامزدیم و تولدش نزدیکه میخام سوپرایزش کنم اما ایده ای به ذهنم نمیرسه اگه زیر ی سقف بودیم راحت تر بود اما چون فعلا نامزدیم نمیدونم چیکار کنم درضمن باید خانواده ها هم باشن مثلا جوری باشه ک خودم اول سوپرایزش کنم بعدش خانواده هامون بیان ایده بدی لطفا ❤😀

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍

من دوستم سالگرد ازدواجش و تو هتل جشن گرفت چون تو عقده.. برا یه شب 😁حالا نمیدونم خودشون دو نفری بودن یا... 

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کافه خوبه زنگ میزنی میگی بیا کارت دارم میرم کافه سورپرایز میشه می تونی مهمون هم دعوت کنید 😅

برای تولد هزینه جدا میگیرن؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍
دیگه واسه اون کارا که دسته جمعی نمیرن🙈🙈🙈

آره خب شما هم میتونی.. اون تخت شو تزئین کرده بود دیوارا رو کلی بادکنک و گل و عکسای دونفرشون همه رو 

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  
حالامنکه زیر یه سقفم اسی باید چیکار کنم.سال اولشم هست.توبگو من چجوری سوپرایزش کنممم

خب تو کارای زیادی میتونی انجام بدی قبل اینکه از سرکار بیاد خونرو تزیین کن اومد ی شب عاشقانه داشته باشید😂

آره خب شما هم میتونی.. اون تخت شو تزئین کرده بود دیوارا رو کلی بادکنک و گل و عکسای دونفرشون همه رو&n ...

خب من نمیتونم واقیتش هم بخاطر هزینش هم شب باید خونه باشم

چه جالب خودشو به شوهرش کادو داده بود؟

نه فقط جشن بود😀