shekoofehhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 690 عنوان لخته خون 212 بازدید | 13 پست علت لخته خون توی پریودی چیه البته خیلی بزرگ نیس ولی همش لختسمقدار خون پریودیمم خیلی کم شده از چی میتونه باشه 1399/05/13 | 17:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99660 برامنم سواله وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
شلغم_خاتون عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 882 شاید کبست بوده دفع شده کاربرقدیمی بحث کردم لغو کاربری شدم🙄😑 درباره ی اسم کاربریمباید بگمکه شلغم به این معنی که غمام شَل بشن😁😎 و اینکه متاهل و متعهدh❤e
shekoofehhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 690 شاید کبست بوده دفع شده نزدیک یک ساله اینطورم
nini00 عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 179 منم اینجوریم الان، ولی دو تا کیست داشتم دو صفر آخر اسم کاربریم به این خاطره که ایشالا سال ۱۴۰۰ منم مادر بشم😍لطفا برا حاجت دلم و همه منتظرا یه دونه صلوات بفرستین😔
shekoofehhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 690 منم اینجوریم الان، ولی دو تا کیست داشتم تنبلی تخمدان؟الان خوب شدین
nini00 عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 179 تنبلی تخمدان؟الان خوب شدین تنبلی خفیف داشتم، دکتر شبی سه کلومیفن داد همه به کیست تبدیل شده بودن دور داروها زیاد بودن دو صفر آخر اسم کاربریم به این خاطره که ایشالا سال ۱۴۰۰ منم مادر بشم😍لطفا برا حاجت دلم و همه منتظرا یه دونه صلوات بفرستین😔
nini00 عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 179 دوز دو صفر آخر اسم کاربریم به این خاطره که ایشالا سال ۱۴۰۰ منم مادر بشم😍لطفا برا حاجت دلم و همه منتظرا یه دونه صلوات بفرستین😔
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99660 شما هم همینطوری؟ اره وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
shekoofehhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 690 تنبلی خفیف داشتم، دکتر شبی سه کلومیفن داد همه به کیست تبدیل شده بودن دور داروها زیاد بودن&nbs ... متوجه نشدم ینی کلومیفن بدترش کرد؟؟
nini00 عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 179 متوجه نشدم ینی کلومیفن بدترش کرد؟؟ چون دوز داروها زیاد بوده فولیکول زیاد رشد کرده و تخمک نتونسته آزاد کنه تبدیل شده به کیست دو صفر آخر اسم کاربریم به این خاطره که ایشالا سال ۱۴۰۰ منم مادر بشم😍لطفا برا حاجت دلم و همه منتظرا یه دونه صلوات بفرستین😔
shekoofehhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 690 چون دوز داروها زیاد بوده فولیکول زیاد رشد کرده و تخمک نتونسته آزاد کنه تبدیل شده به کیست اخی عزیزم حالا خوب شدی چیکار کردی کیستات رفت؟
nini00 عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 179 اخی عزیزم حالا خوب شدی چیکار کردی کیستات رفت؟ باید دو روز دیگه برم سونو ببینم رفع شده یا نه دو صفر آخر اسم کاربریم به این خاطره که ایشالا سال ۱۴۰۰ منم مادر بشم😍لطفا برا حاجت دلم و همه منتظرا یه دونه صلوات بفرستین😔