2777
2789
عنوان

ارایشگری

54 بازدید | 4 پست

بچه ها وام میشه برای ارایشگری گرفت؟

کلا با این شرایطی که الان میگم ببینید میصرفه اصلا ارایشگاه زد درامد میشه داشت؟

من شش سال پیش دیپلم ارایشگری گرفتم دوره گریمم دیدیم.بعد ازدواج کردم اومدم توی شهر کوچیک اگه بشناسید فومن.حالا اینجام ارایشگاه زیاده و ارایشگاه خیلی عالیم دو سه تا هست.

اصلا ارزششو داره.کلا موندم چیکار کنم از بیکاری خسته شدم دوست دارم درامد داشته باشم.

از یه طرف دانشگاه تهران دولتی قبول شدم که به خاطر پسرم کوچیک بود نتونستم برم.اینحام باید دانشگاه ازاد برم که نمیدونم میارزه اینهمه خرج کرد یا نه.کارم سپردم به چندتا آشنا که اگه پیدا بشه حداقل با حقوقش خرج دانشگاهم بدم.از یه طرف میگم کار پیدا شه که بیارزه خرج دانشگاه کنم.کلا کلافه و گیج شدم دیگه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فک میکنم الان برا آرایشگری وام نمیدن  دوست خواهرم میخواست وام بگیره نتونست رفت دنبال قالی بافی

اره اینجام یه بار رفتم گفتن اگه روستا بزنی میدیم..حالا پارتی باش یه جور وام میدن که.چی بگم

حالا یه ارایشگاه کوچیک تو محلتون بزن ببین چی میشه .

اون کوچیکم اجاره مغازه خرید وسایل همه چی میخواد.ارایشگاه دیگه ام برم واسه کار سیصد چهارصد میدن اونم نمیصرفه بچه مو تنها بزارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز