2777
2789
عنوان

فال-حس ششم

765 بازدید | 36 پست

سلام خانما... دیروز تاپیک فال زده بودم واسه حس ششم سوال پرسیده بودین .. متاسفانه تعطیلش کردن.... تو پی وی درخواست کرده بودن آی دی اینستا خواهرمو بزارم همون که گفتم فال  میگیره ...  تو اینستاگرا م دنبالش کنین پیجشو تازه تاسیس کرده..  اسمش تو اینستا zahra_delaram2020دوستان دیگه درخواست مجدد نکنین ..  تاپیکو حذف میکنن. خودمم بعضی موقعا پاسخگوام ... باتشکر  

گاهی باهزار دعا و التماس نمیشود ... گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود .... گاهی نخوانده قرعه به نام تو میشود ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رایگانه؟

نه عزیزم .. ولی واسه حس ششم میتونین از من بپرسین  

گاهی باهزار دعا و التماس نمیشود ... گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود .... گاهی نخوانده قرعه به نام تو میشود ...

حس همسرم ب من چیه ؟؟ خانواده اش رو ببشتر از من دوست داره؟

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍