zahramin_ مدیر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 294 عنوان فال-حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 36 پست سلام خانما... دیروز تاپیک فال زده بودم واسه حس ششم سوال پرسیده بودین .. متاسفانه تعطیلش کردن.... تو پی وی درخواست کرده بودن آی دی اینستا خواهرمو بزارم همون که گفتم فال میگیره ... تو اینستاگرا م دنبالش کنین پیجشو تازه تاسیس کرده.. اسمش تو اینستا zahra_delaram2020دوستان دیگه درخواست مجدد نکنین .. تاپیکو حذف میکنن. خودمم بعضی موقعا پاسخگوام ... باتشکر گاهی باهزار دعا و التماس نمیشود ... گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود .... گاهی نخوانده قرعه به نام تو میشود ... 1399/05/13 | 17:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_پوتین_پوش عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 3826 نه عزیزم .. ولی واسه حس ششم میتونین از من بپرسین من بالخره کی عروس میشماصن میشم😅 یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم
کاربری__هشتممه عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 2413 سلام میشه جواب سوالمو بدی برات ایت الکرسی میخونمصبح حاجت روا میشم؟؟ یا رقیه
باقلواgerdoiiiii عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 4830 بنظرت من بزودی ازدواج میکنم یانه؟ برایت شادی دم کرده ام بخند و یک فنجان دعا مهمان من باش❤🍵
دلباخته عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 2320 حس رتجب فروش خونه من چیه کلا چقدر طول میکشه بفروشمش به زودی فروش میره بعدا پشیمون نمیشم ا فروشش زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏