soorreenn مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 689 عنوان بوتاکس 113 بازدید | 7 پست خانما کسی هست که تو سن کم مثلا بین ۲۰ تا ۳۰ بوتاکس بزنه؟ خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم.... 1399/05/13 | 16:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soorreenn مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 689 و اینکه وقتی میزنی چند وقت بعد اثر میکنه خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....
soorreenn مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 689 کسی نیست؟ خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....
taaaraaanooom عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 10607 من ۳۵ سالگی انجام دادم خیلی راضیم فقط خط اخم زیر ۳۰ باید با دکتر صحبت کنی
soorreenn مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 689 من ۳۵ سالگی انجام دادم خیلی راضیم فقط خط اخم زیر ۳۰ باید با دکتر صحبت کنی دکترا که میگن مشکلی نیست اما خودم حس میکنم شاید زود باشه الان ۴۸ ساعت که زدم ولی هنوز میتونم عضلات صورتم و حرکت بدم و وقتی ابروهام و میدم بالا پیشونیم خط میوفته خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....
taaaraaanooom عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 10607 دکترا که میگن مشکلی نیست اما خودم حس میکنم شاید زود باشه الان ۴۸ ساعت که زدم ولی هنوز میتونم عضلات ص ... ۴۸ ساعت زوده عضلات فلج شه...ده روز تا یکهفته بعد کم کممتوجه فلجشدن ش میشی...الان تا سه روز به پهلو نخواب میخوابی سرت بلند باشه زیاد سرت خم نکن..زیاد دیگه با عضلات بازی نکن همونسه ساعت اول کافیه
soorreenn مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 689 ۴۸ ساعت زوده عضلات فلج شه... ده روز تا یکهفته بعد کم کممتوجه فلجشدن ش میشی... الان تا سه روز به ... فکر میکردم ۲۴ ساعت نباید به پهلو بخوابم.بعد ۲۴ ساعت میتونم برم حموم؟ خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....
taaaraaanooom عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 10607 فکر میکردم ۲۴ ساعت نباید به پهلو بخوابم. بعد ۲۴ ساعت میتونم برم حموم؟ حموم میتونی بری ولی دوش زیاد گرم نگیر زیاد حموم نمون...و زیاد قسمت بوتاکس کردی ماساژ نده و دست نزن..مراقب خوابت باش به پهلو نخواب تا سه چهار شب ...واسه من عذاب اور ترین قسمت همون خواب