2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک روز وحشتناک سقوط می‌کنه اون وقت شصت میلیون آدم ضرر هنگفت میکنن دستشون هم جایی بند نیست

چ جالب انگیز و حشتناک!😐😳

چطورمیشه ق

فهجید ب روزای سقوط نزدیکه

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
یک روز وحشتناک سقوط می‌کنه اون وقت شصت میلیون آدم ضرر هنگفت میکنن دستشون هم جایی بند نیست

تا اون روز....

الان 3 سال هست ما از بورس سود گرفتیم

و مابقی گفتند یک روز میرزه

مهم استفاده از فرصت هاست

شوهرمو حکشتی خگستر، ذوب وبهمن زاگرس.،داره بنظرتون همشونونگه داریم چون بجز زاگرس بقیه منفین، امیدی هس ...

ارزش دلاری حشکتی عالیه و نگهداری کنید

وبهمن نیز عالیست

بجای زاگرس و ذوب خساپا و خودرو داشتید سودهی ایمن تر بود

تا اون روز.... الان 3 سال هست ما از بورس سود گرفتیم و مابقی گفتند یک روز میرزه مهم استفاده از فرص ...

تا اون‌ روز نداره،

از کجا معلوم‌ اون‌ رو فردا ، و پس فردا نباشه‌ ، مگه بهتون‌ قبلش خبر میده

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
تا اون روز.... الان 3 سال هست ما از بورس سود گرفتیم و مابقی گفتند یک روز میرزه مهم استفاده از فرص ...

بورس قدیم مشکل نداشت الان مشکل داره متاسفانه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تا اون‌ روز نداره، از کجا معلوم‌ اون‌ رو فردا ، و پس فردا نباشه‌ ، مگه بهتون‌ قبلش خبر میده

حرف باید بر مبنای فاکتور های اقتصادی باشه.نه اینکه بدون تخصص بگیم فردا تمامه بورس

تحریم مساوی هست با تورم و تا تورم هست شرکت ها محصولاتشون رو گرانتر میفروشن و سود بورس از تورم هست نه رشد اقتصادی

دلار 23 هزار توامانه!