2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳تومن گذاشتم تا الان شده ۶۲۰۰😍🥰

تو چند وقت؟

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
خودرو و خساپا بخرین برای فروش در آذر ماه

من بخوام تو بورس ثبت نام بکنم باید حتما برم دفتر پیشخوان؟؟؟

نمیشه کارای ثبت نامش رو غیر حضوری انجام داد؟؟؟

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

اونموقع سود خوبی میده یعنی؟

بله نگرانی هم نداره چون دولت قراره  این دو نماد رو در قالب صندوق etf به مردم عرضه کنه.از این جهت تا آذر ماه فارق از اصلاح های مقطعی حد اقل 200 درصد سود خواهد داشت

نه  اعتقادی ندارم بهش  رشته ام گرایش اقتصاد می‌دونم چه بلایی درنهایت سر بورس میاد

میشه بگین چی میشه؟

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
میشه بگین چی میشه؟

یک روز وحشتناک سقوط می‌کنه اون وقت شصت میلیون آدم ضرر هنگفت میکنن دستشون هم جایی بند نیست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من ۳تومن گذاشتم تا الان شده ۶۲۰۰😍🥰

چندوقت؟

چ سهمایی؟

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸