2777
2789

ما چند هفته پیش قیمت کردیم و پرسیدیم . پی اس فور ۷و نیم بود بعد اگه بخای بازی هاشو عوض کنی یه پک بازی ۷۰۰ الی ۸۰۰ باید هزینه میدادی . 

ایکس باکس ۵ و نیم بود برا تعویض ی پک بازی ۲۰۰ باید میدادی . 

هر کدومم بخای بخری فرقی نداشت ۱ دسته بازی بیشتر نداره . 

۱ دسته دیگه باید جدا بخری ۱ و نیم بود . 

کلا خیلی هزینش بالاست خواهر من ک از خریدش منصرف شد برا بچش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Ps4الان دیگه فایده نداره بگیری چون مدل جدیدش اومده ps5شاید بعدا اگه بخوای بفروشیش هیچ سودی نکنی ولی خب بازیای پلی استیشن گرونترن و محدودتر ولی اگر کهxbox بگیری بهتره چون تا دلت بخواد بازی داره من چون هردو رو بازی کردم میگم ولی xbox الان حدودا ۷ خورده ای نو اگر بخوای دست دوم بگیری دیوار خوبه البته باید مواظب باشی با کسی بری که وارد باشه الکی بهت نندازنش 

Ps4الان دیگه فایده نداره بگیری چون مدل جدیدش اومده ps5شاید بعدا اگه بخوای بفروشیش هیچ سودی نکنی ولی ...

اهان xbox یه جا پیدا کرم ۵ تومن xbox چه مدلی بهتره؟؟

Ps4الان دیگه فایده نداره بگیری چون مدل جدیدش اومده ps5شاید بعدا اگه بخوای بفروشیش هیچ سودی نکنی ولی ...

Xbox به نت هم وصل میشه که بشه بازی هاشو دانلود کرد؟؟

Xbox به نت هم وصل میشه که بشه بازی هاشو دانلود کرد؟؟

اره میتونی بازی انلاین بگیری ولی افلاین باشه خیلی خیلی بهتزه الان xboxهمه میگیرن بخاطر همین افلاین بودنو به نسبت ارزونتر بودن بازیاش