2777
2789
عنوان

رشک 😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 41 پست

ببخشید خیلی طولانی شد😁😁

آخه خودم سه سال درگیر بودم

درجه استادی دارم😁😁

نتیجه رو بهم بگو.

نفت رو ما از همکار همسرم گیر آوردیم.

احتمالا کسایی که روستا هستن داشته باشن.

دیگه باید بپرسی و پیگیر باشی.

راستی اگه بچه کوچیک داری خییلی مواظب باش که جلو دستش نباشه چون خدای نکرده خوردنش خیلی خطر داره.

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم
سلام خانمی. برا مدرسه به دخترت حتما تاکید کن سویشرت یا کاپشنش رو روی چوب رختی کلاس نندازه با بچه ها ...

ممنون امروزامتحان ميكنم اگه نتيجه بگيرم كلي دعات ميكنم من به اين تميزي نميدونم شپش ازكجااومد

كاربرقديميم دوبارتركيدم  ايندفعه فقط سكوت ميكنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون امروزامتحان ميكنم اگه نتيجه بگيرم كلي دعات ميكنم من به اين تميزي نميدونم شپش ازكجااومد

حتما نتیجه میده فقط بازم میگم باید حداقل دوبار تکرار کنی.

سعی کن بعد حدودا ۳ روز تکرار کنی.

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم
حتما نتیجه میده فقط بازم میگم باید حداقل دوبار تکرار کنی. سعی کن بعد حدودا ۳ روز تکرار کنی.

امروزنفت وخالي كردم روسرم بعدده دقيقه ميسوخت شستم دوباره دوروزديگه ميريزم خداكنه تخماش ازبين بره

امروزنفت وخالي كردم روسرم بعدده دقيقه ميسوخت شستم دوباره دوروزديگه ميريزم خداكنه تخماش ازبين بره

سلام تکرار کردی؟؟

نتیجه چی شد؟؟؟😅

سلام تکرار کردی؟؟ نتیجه چی شد؟؟؟😅

به ناچاررفتم ارايشگاه وكرنلي كوتاه كردم ونفت روهم تكراركردم ويه شب تاصبح سس مايونزگذاشتم ويه شب تاصبح روغن زيتون ولي تخماش سخت كنده ميشه البته يك روزدرميون ملافه هاولياساروميجوشونم وتخماروازسربچه هاهروروزجداميكنم ولي روزبعدبازيكي دوتاتخم ميبينم الان فقط مشكل سرمنه كه تخمازيادن وكسي نيست جداكنه برام

شايدم تخماتوسرم پوچن ؟ازكجابفهمم پوچن ياامكان داره به شپش تبديل بشن؟

کاملا مشخصه وقتی پوچ باشن،شبیه شوره میشن تقریبا.

خوب بده شوهرت برات جدا کنه.

راستی چرا رنگ نمی کنی؟؟؟

شنیدم زنگ مو هم خییلی خوبه،

کاملا مشخصه وقتی پوچ باشن،شبیه شوره میشن تقریبا. خوب بده شوهرت برات جدا کنه. راستی چرا رنگ نمی کنی ...

امشب ميدم شوهرم نگاه كنه ببينه پوچن يانه

رنگ كردم

سرشو با سرکه بشور بایه شونه دندونه ریز شانه کن.اگ دخترت بزرگه یه رب رو سرش اکسیدان بزن همه رو میکشه

اکسیدان به تنهایی مو رو رنگی میکنه؟؟؟🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اکسیدانی هس که مو رو رنگ نگیره؟ 

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید.