2777
2789
عنوان

رشک 😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 41 پست

من خودم تازه خلاص شدم اگه رشک هست 

صدرد صد شپش هم هست چون رشک ب مومیچسبه قابل انقال نیس لباساشو بنداز تو پلاستیک دوهفته بزار بمونه پتو متکا واب جوش بشور 

تنها راهش ن سس ن سرک ن این چرتو پرتا همرو امتحان کردم برم حموم نرم کندده بزن با شونه مخصوص شونه کن 

موهاش بلنده کوتاه کن 

بعد بیا دونه دونه لزسرش جدا کن  بعدش از روز ک رشکا اومده توس رش هفت روز بعد دوبارع شامپو بزن خودتم شامپو بزن

.
اکسیدان خالی؟رنگ میده ۸سالشه

ی چی میگم همون بار اول میمیرن اسفند تو اب بجشون بعد سرش بشور

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم تازه خلاص شدم اگه رشک هست  صدرد صد شپش هم هست چون رشک ب مومیچسبه قابل انقال نیس لباساش ...

من روغن زیتون سس ماینوز زدم تاید زدم همه چی نرفت فقط نرم کندده شونه کوتاهی مو 

حدا کردن رشک

.

عزیزم با سس مایونوز موهاشو اغشته کنید بعد با کلاه ببندین سرش رو و یک ساعت بعد تو حمام با شامپو پرمترین و شونه بشورید میمیرن ولی همه ی روبالشیارو با شصت درجه بشورین خیلی شپش مسریه ها

با احتیاط زیاد نفت استفاده کن.

سرش رو کامل عقب بگیره و با سرنگ آروم موهاش رو آغشته به ننفت کن و ۵ دقیقه بذار بمونه هم شپش ها کشته میشن هم رشک ها می پوکن.

فقط خیییلی مراقب باش تو چشمش نره.

خیییلی می سوزه

دخترم دو سال پشت سر هم از مدرسه گرفت.

سال اول نمی دونستم چیه شپش اصلا.

پر سرش شده بود 

هر دو بار رو فقط با همین روش جواب داد.

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم
سرش میسوزه؟

کمی می سوزه

ولی قابل تحمله.

بذار حداقل ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه

کلاه رنگ که براش میذاری حتما دورش رو کامل دستمال کاغذی بذار

که تو چشم و پوست گردنش نره

ولی خوب گریز ناپذیره.

ولی در عوض رد خور نداده

ولی بهتره دو بار تکرار کنی.

من ۲ بار انجام می دم.

البته کل هیکل آدم بو نفت می گیره🥴🥴

ضرر شامپو های شیمیایی هم نداره.

متاسفانه من سدو سال دختر بزرگم گرفت و امسال که اون نگرفت کوچیکه گرفت.😔😔😔

دیگه استادی شدم برا خودم.😁😁

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم
کمی می سوزه ولی قابل تحمله. بذار حداقل ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه کلاه رنگ که براش میذاری حتما دورش رو ک ...

عزيزم من چندروزه درگيرم شامپوپرمترين هم زدم سركه تايدسس همه راههارورفتم فقط شپش ميميره ولي تخماش هست الان توسرم شپش نيست ولي پرازتخمه موهامم پرپشته نميخوام كوتاه كنم چون فايده نداره بچه مدرسه اي دارم تاموهام بلندبشه دوباره ازمدرسه شپش مياره وهمين آش وهمين كاسه ميشه درباره نفت بيشترتوضيح بدي حتماتخماشم نابودميكنه؟ازكجابگيرم؟بعدده دقيقه باشامپوبشورم يافقط آب

كاربرقديميم دوبارتركيدم  ايندفعه فقط سكوت ميكنم
عزيزم من چندروزه درگيرم شامپوپرمترين هم زدم سركه تايدسس همه راههارورفتم فقط شپش ميميره ولي تخماش هست ...

سلام خانمی.

برا مدرسه به دخترت حتما تاکید کن سویشرت یا کاپشنش رو روی چوب رختی کلاس نندازه با بچه ها هم زیاد سر تو سر نشه😁😁

من اینو دخترم پارسال رعایت کرد شکر خدا نگرفت.

ببین برا نفت هم آره تخم شپش رو می پوکونه منتها باید دو بار تکرار کنی.

ببین نفت رو بریز داخل یه لیوان یکبار مصرف سرت رو کاااملا رو به عقب بگیر آهسته بریز رو موهات ولی طوری که کااااملا موهات آغشته بشه بعد کلاه رنگ بذار و بذار ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه.

همون موقه هم می تونه شونه دندونه باریک بکشی می بینی که شپش ها دونه دونه میفتن😰😰

بعدش هم باید با مقدار خیلی زیادی شامپو موهات رو بشوری.

البته من برا اینکه دیگه خیلی محکم کاری کنم تاید زدم ولی هم کمی میسوزه هم مو کمی خشک میشه.

ولی عالی هست.

فقط حواست باشه اگه برا دخترت می زنی آرووم با سرنگ رو موهاش بریز و با دستت مالش بدی و هم اینکه خییلی مواظب باش تو چشمش نره چون خییلی می سوزه.

تاید هم براش نزن می سوزه .

نکته مهم اینکه حتما حداقل دوبار نفت باید استفاده کنی.

اصلا معجزه میکنه 

با سس و شامپو و روغن زیتون و ...فقط وقتت رو می گیری.

نفت تخمشون رو می پوکونه.

سر فوق العاده تمیز میشه.