2777
2789
عنوان

Kamran345

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 33 پست

😑😐من چرا استارتر اسمتو برهوتدلی خوندم فک کردم اسم خارجی چیزیه😅

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.

من الان تو تاپیکش پست گذاشتم😐

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرم درونشون زیاده نمیدونن کجا بریزن

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم. به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشیها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم تنها جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی ؟خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم در سختیها تو را به دوش می کشیدم خدایا تو بی نظیری 😍😍😍😍 آدمهارو نه تو سفر بلکه وقتی خرشون از پل گذشت بشناس******چند بار که به درد و دلت بگن چرت و پرت یاد میگیری از درد بمیری ولی از کسی کمک نخوایی😢😢 
😑😐من چرا استارتر اسمتو برهوتدلی خوندم فک کردم اسم خارجی چیزیه😅

بس که باکلاسم من😎😎😎

خو تو عکس اون بره با اون همه پشمو نمیبینی🐑

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

بس که باکلاسم من😎😎😎 خو تو عکس اون بره با اون همه پشمو نمیبینی🐑

☹😢😂همونو دیدم دیگه فهمیدم

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
همینجا همینجا💃💃😅

خب دیگه میریزن😀😀

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم. به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشیها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم تنها جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی ؟خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم در سختیها تو را به دوش می کشیدم خدایا تو بی نظیری 😍😍😍😍 آدمهارو نه تو سفر بلکه وقتی خرشون از پل گذشت بشناس******چند بار که به درد و دلت بگن چرت و پرت یاد میگیری از درد بمیری ولی از کسی کمک نخوایی😢😢 
نی نی یارم به حسابشون میرسه😉

والا نی نی یار تا بیکار میشه منو تعلیق میکنه با اونا کار نداره الان این کاربری سوممه با اجازه ات😀😀😀