2777
2789
اره مثبته  منم اینطوری بود تازه بعد ۳ ساعت هاله انداخت مثبت بود الانم داره شیر میخوره

عزیزممممم خدا حفظش کنه 

منم این ماه تازه ۱۰ روز مونده بود ب موعدم کیت تخمک گذاریم پررنگ شد ک قبل و بعدش اقدام داشتم هنوز هم پریود نشدم علائمی هم ندارم فقط ب شدت سینه هام درد گرفتن بیبی چک  دیروز گذاشتم بعد چند ساعت یه هاله محوی انداخت ک روزهای قبل هم حتی اون هاله نمی‌افتاد یعنی امیدوار باشم؟؟؟از اولین اقدامم ۱۳ روز میگذره

خدایا شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزممممم خدا حفظش کنه  منم این ماه تازه ۱۰ روز مونده بود ب موعدم کیت تخمک گذاریم پررنگ شد ک ق ...

اره عزیزم 

منم ایقد هاله کم رنگ بود فقط خودم میدیدم 

مال شما ک مشخصه دیده میشه 

ولی مثل مال شما بود البته برای من بعد چند ساعت اینجوری شد ک روزهای قبل حتی هاله هم نمینداختن

مال منم روزای قبل هاله نمینداخت از دیروز هاله میندازه. بعضیا میگن کاذبه

مال منم روزای قبل هاله نمینداخت از دیروز هاله میندازه. بعضیا میگن کاذبه

شما از موعدت گذشته؟؟ شاید زود گذاشتی 

من خودم دو سال پیش باردار شدم سری اول بعد ۷ ساعت تازه یه هاله انداخت ک روزهای بعدش هی بیبی چک میذاشتم پررنگ میشد فهمیدم باردارم ولی خود ب خود سقط شد

این ماه هم ۱۱ مرداد موعدم بود ولی من کیت تخمک گذاریم تازه ۲ مرداد پررنگ شد ک من قبل و بعدش اقدام داشتم

و دیروز بیبی چکم بعد چند ساعت مثل مال شما شد ولی قبلش هرچی میذاشتم کلا منفی بود حتی ۱روز هم موند اصلا هاله نمینداختن

خدایا شکرت 

شما از موعدت گذشته؟؟ شاید زود گذاشتی  من خودم دو سال پیش باردار شدم سری اول بعد ۷ ساعت تازه یه ...

من پریودام نامنظمه موعدمو نمیدونم ولی دو روز لکه بینی قهوه ای داشتم که اون روزا بی بی چکتم کاملا منفی بود الان دو روز از لکه بینیم گذشته هاله میوفته.

منم پارسال باردار شدم بی بی چکام پررنگ نمیشد و تو هفته پنج گفتن خارج رحمه و خود به خود سقط شد الان میترسم باز خارج رحم باشه