سلام خوبین شما ؟کیا قبل از ازدواجشون یه دوره آشنایی داشتن بعد تو اون دوره چجورررفتاررکردین زیاد قربون صدقش رفتین یا نه چقدر بهش پیام میدادین یا زنگ میزدین چجور رفتار میکردین نگین خودت باش که نگفتم چیزی نشونم بدین خودمو تغییر بدم 🥰
الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
جایی که باید قربون صدقش میرفتم میگفتم ولی همینطوری نه ، بعد اینکه زنگ و پیام همیشه خودش تو اولویت بود یعنی من تماس و پیامام خیلی کم بود بیشتر خودش وقت میزاشت برام ، بیرونم که میرفتیم سعی میکردم خانومانه رفتار کنم چون خب هر کسی دیوونه بازیا خودشو داره که اگه جاش بود نشون میدادم😆😂
[QUOTE=148961342]آخه طرف من سر کارش جوریه زیاد زنگ بهم نمیزنه یا پیام خیلی کم پیش میاد☹من نمیدونم خودم زنگ بزنم یا پی ...[/QUOTEبزار بیشتر اون بیاد طرفت تا تو
پس منم زنگ نزنم بهتره فقد ما دو شهر متفاوتیم تهران و کرمانشاه نمیریم بیرون گفته آخر شهریور میام خواس ...
منم شهریور ماه خواستگاریم بود ، اصلا باور نمیکردم که جدی بشه هرچند اون سخت میگرفت قضیه جدیه من باورش نداشتم ، شما هم صبر کن انشالله که خیره ، خانوادش با خانوادت صحبت کردن ؟ یا هنوز صحبت بینه خودتونه ؟