2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چون خونه م یه خوابه هست و تا یکی دوسال دیگه هم مطمئنا همینجام.فقط در حد یه گهواره و پتو و بالش و لباس و شیشه شیر و ملزومات یه نی نی حساب کردم حدودا بین ۳ تا ۵ تومن میشه

کالسکه به کارم نمیاد.شهرمون گرمِ و با ماشین جابجا میشیم.از کریر خوشم نمیاد..کمد و تخت هم فعلا هیچی..فقط یه صندلی ماشین میگیرم..روروئک و یه چیزایی هم که واسه بزرگار شدنش هست رو همون موقع میگیرم چه کاریه از الان جمع کنم!!

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
تخت و کمد هم خرید؟

بله ولي يه سري چيزا غيرضروري رو نخريد

مثلا كرير و صندلي ماشين و تخت پارك نداشت

بقيه ش هم ايراني مارك دليجان و حتي كهنه شور هم ايراني شد ١ ميليون و ٣٠٠

بچه ت رو سقط نكن  .. اون انتخاب كرده تو مادرش باشي و همه اميدش به توست ❤️

چیزایی که خودم خریدمو برات مینویسم

تخت ننویی کنار مادر .. من از بازار مبل خلیج فارس یافت آباد خریدم اندازه تخت هم ۱۲۰ سانت بود و تشک و پتو و بالشت و محافظ تخت و تور تخت هم داشت و قیمتش ۱۷۰۰ شد. تخت بادریس خریدم. 

روروئک ، پتو، ست لحاف تشک و بالش و قنداق فرنگی، ست ظرف غذا که شامل یه پلوخوری و یه خورش خوری و یه لیوان و یه پیاله بود. ست قاشق و چنگال که شامل یه دونه قاشق و یه چنگاله. قنداق ازون قنداقای واقعی ولی مدل جدیدشون که‌چسبیه. توش یه ناف بند و یه دستکشم بود. یه بسته کهنه بچه. ساک لوازم نوزاد. یه دونه وان تک. یه دونه ازون اسفنجا که بچه رو توی حموم روش میذارن. یه دونه ست هم بود که حالت تشک و بالش داشت ازون بالشتا که وسطش گوده برای فرم گیری سر بچه اما اسمش تشک تعویض بود اونم خریدم. یه فلاسک کوچیک برای آب جوش. راستی داخل ساکشم یه تشک تعویض بود. شامپو و صابون و پودر بچه فیروز. ناخن گیر که ست نخریدم چون فقط ناخن گیرش به درد میخوره. ست حوله حموم. دوتا لباس آستین بلند جلو دکمه و دو تا بادی و دو تا شلوار شماره یک. یه دونه هم لباس آستین بلند جلودکمه و بادی و شلوار شماره ۲. یه دونه هم لباس جلو دکمه و شلوار و کلاه بافتنی چون پاییز دنیا میاد.  یه دونه هم ازین حوله مانندای کلاه دار که مث قنداق فرنگیه و میپیچونن دور بچه. یه دونه کلاه نوزادی نخی. یه ست جوراب و‌کلاه و دستکش نخی. یه جوراب ازین توردارا. سرویس قابلمه نگرفتم چون به نظرم بیخود و جا تنگ کنه. یه دونه ازین آویزا که از آنتن تخت آویزون میشه و میچرخه و آهنگ میزنه. یه دونه ازین عروسکا که توی وان شناور میشن. یه دونه هم عروسک بزرگ دخترونه. یه دونه کفش بافتنی الکی. گوش پاک کن و فین گیر و مسواک انگشتی و شونه و برس. دوتا هم شیشه شیر و پستونک خریدم. یه پد سینه هم خریدم

اینام همشون شد ۲۳۰۰. 

کریر و کالسکه و صندلی ماشین هم روی هم میشد ۱۲۰۰_۳۰۰ که من نگرفتم . صندلی ماشینو احتمالا بگیرم که ۵۰۰ تومن میشه . کالسکه و‌کریر به کارم نمیاد

دیگه یه بسته پوشکم باید بگیرم برای بیمارستان. با یه پماد آ د و یه زینک 

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه

تو رو خدا منو لایک نکنید