2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا و عبدا توصیه نمیکنم، هیچ وقت مناسب نبوده توصیه میکنم سمتش نرین🙃

من و غم پیکه وه چرومان کرد ل ورزی تاریکی زستانیک،ایستا او بوه ته سنوبر منیش بومته گوچانیک....🙃
بله  من اینجوری ازدواج کردم

راضی هسی الان؟

قطع امید کردی؟ .. دم صب طلوع افتاب و نمیخای ببینی ..؟ سرخ و زرد آفتاب موقه غروبو نمیخای ببینی ..؟ ماه و دیدی ؟ نمیخای ستاره هارو ببینی!! شب مهتاب .. اون قرص کامل ماه رو نمیخای ببینی؟؟ .. چشاتو میخای ببندی ؟ از مزه ی یه گیلاس میخای بگزری!!؟نگذر .. من رفیقتم میگم نگذر!!  

ب نظرم ب همچین کیسایی نمیشه اعتماد کرد

قطع امید کردی؟ .. دم صب طلوع افتاب و نمیخای ببینی ..؟ سرخ و زرد آفتاب موقه غروبو نمیخای ببینی ..؟ ماه و دیدی ؟ نمیخای ستاره هارو ببینی!! شب مهتاب .. اون قرص کامل ماه رو نمیخای ببینی؟؟ .. چشاتو میخای ببندی ؟ از مزه ی یه گیلاس میخای بگزری!!؟نگذر .. من رفیقتم میگم نگذر!!  

اره خاله من اینجوری ازدواج کرد الانم خیلیییییی خوشبخت شده

یه دختر ۷۷ ای شاد و پرانرژی و عاشق همسرش ♥️ /آذر ماه ۱۳۹۹ برای اولین بار دیدمت و وارد زندگیم شد و شد همه زندگیم💍💏 ن♥️ح

چه اشکالی داره. شاید واقعا دختر و پسر توی اطرافشون کیس مناسب نمیشناسند. حالا یه نفر میاد و 2نفرو بهم معرفی میکنه, اون 2نفر هم خودشون با تحقیق و بررسی به این نتیجه میرسن ک به درد هم میخورن یا نه

فقط باید درنظر داشته باشید که معرفی کردن لز طرف کسی, به معنی تایید اون شخص نیست. اون فقط معرفی میکنه, این شمایید که باید بذید دنبال بررسیهای دیگه

اینکه دختر و پسر از چ طریق باهم آشنا میشن خیلی مهم نیست, مهم اینه که واقعا نیمه مناسبشونو انتخاب کنن

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!