2789
عنوان

خساپا

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 50 پست
خساپا تا ۶ماه دیکه میشه ۲ تومن

شستا بخرم الان؟

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
منم دارم ولی اگ این خبر راست باشه سقوط سنگینی میکنه همین الانم میرن توصف فروش.

من خبری نشنیدم

فعلا هم نگه میدارم 

از من به شما نصیحت. خیلی از خبرا رو اصلا توجه نکن بهش مهمترین مرجع سایت کدال هست برای اطلاعات سهام

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شتران چرا تا امروز من خریدم منفی شد؟

همه سهما اکثرا امروز منفی بود صبرکنید 

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
اره چون فولاد سهام بنیادی هست و مطمین پرسود باشید

ممنونم عزیز همچنین .  جدی میگی آخه میگن اصلاح داره . وقت خریدش بود امروز یا اشتباه کردم دوستم؟

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
یعنی خوبه نگهش دارم؟

نگه دار 

#خساپا

شایعه ای منتشر شده مبنی بر اینکه سهم خساپا قرار است به علت وثیقه بودن سهامش نزد بانک ها از دارا سوم کنار گذاشته بشود!

امیدوارم هر چه زودتر این شایعه تکذیب بشود چرا که عمده دلیل رشد این سهم به خاطر خبر صندوق دارا سوم بوده و این انصاف نیست که سهمی بعد از این همه رشد این خبر راجبش منتشر بشود!

چرا که اگر قرار بود به خاطر وثیقه بودن سهامش در صندوق عرضه نشود این موضوع باید از همان اول پیش بینی می شد تا باعث ضرر سهامداران نشود.

اینم نظر یکی دیگر از بزرگان بورس👆

ممنونم عزیز همچنین .  جدی میگی آخه میگن اصلاح داره . وقت خریدش بود امروز یا اشتباه کردم دوستم؟

نه کار درستی کردی

منم دیروز فملی خریدم امروز هم منفی شد 

اصلا مهم نیست چون من شش ماهه میخوام نگه دارم سهم رو

اصلاح برای سهم لازمه مثل غذا خوردن برای ادما باعث میشه جون بگیره و صعود کنه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
#خساپا شایعه ای منتشر شده مبنی بر اینکه سهم خساپا قرار است به علت وثیقه بودن سهامش نزد بانک ها ا ...

جالبه هنوز دارا دوم رو نفروختن دارن شایعه دارا سوم رو میگن

هر چیزی رو نمیشه پیش بینی کرد