masibala مدیر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 عنوان آها آها | مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 45 پست بیاین وسط قر بدیمبیاین به هم انرژی مثبت بدیمپاشیم کارای خونمونو انجام بدیم اها اهامن خیلی تنبل شدم تو کار خونه بیاین برقصیم انرژی مثبت بگیریم پاشیم بیفتیم به جون خونه گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 1399/05/13 | 13:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دییللانن عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 4869 تو الان دقشون دادی😂 شبم مهمون شام دارم مادرم اینا دوسه ساعت دیگ میان خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 فدات بشم منم الان میرم شروع کنم ساعت ۴ بیام پز بدم فقط امروز به کار سخت دارم اونم اپلیدی بدنمه وای خداااا😵 گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 بی فایده هستش برقصین که خسته میشین نه ادم خیلی روحیه میگیره یه جوری بدنش گرم میشه گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 من رفتم ساعت ۴ میام با یه خونه مرتب باااای گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
دییللانن عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 4869 منم الان میرم شروع کنم ساعت ۴ بیام پز بدم فقط امروز به کار سخت دارم اونم اپلیدی بدنمه وای خدا ... اره اره برو بخدا ادم انقد سبک میشه کار خونه تموم بشه خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤
_babyface_ عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2453 اسی خدا خیرت بده این چالشو هرروز بذار همچین زرنگ شدماقهوه مو خوردمعود روشن کردمموزیک پرانرژیناهار رو اماده کردم خوردیمکوکی پختم برا فردا که شیفتمماسک گذاشتمچن تا از کابینتامو مرتب کردمتازه الان اومدم نی نی سایت خدایا شکرت 🍃
_babyface_ عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2453 اسی خدا خیرت بده این چالشو هرروز بذار همچین زرنگ شدما قهوه مو خوردم عود روشن کردم موزیک پرانرژ ... من واقعا تو کار خونه تنبلم خیر ببینیحالا بعدش میخوام چیکار کنمظرف باید بشورمسونو برمپیاده رویحمومکلاس انلاین زباناماده کردن خوراکیای فردا که شیفتمخوندن زبان و مقالهاخریا از همه سخت ترن خدایا شکرت 🍃
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 اسی خدا خیرت بده این چالشو هرروز بذار همچین زرنگ شدما قهوه مو خوردم عود روشن کردم موزیک پرانرژ ... سلاااااااااااام من اومدمافرینمن خونمو تموم کردمخونم داره برق میزنهافرین که شروع کردی به کار کردنالان میخام برم یه دوش اب گرم بگیرم و به نظافت بدنم برسم و صورتمو اصلاح کنم رنگ ابرو بزارم و ماسک صورت بهد برای اومدن شوهرجان اماده بشم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 اره اره برو بخدا ادم انقد سبک میشه کار خونه تموم بشه اووف تموم کردم میرم الان یه دوش اب گرم بگیرم و به نظافت شخصی خودم برسم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 منم هستم ساعت 4 میاییم گزارش بدیم عزیزم من کارامو تموم کردم چخبر شما چی کار کردینقرار بود ساعت ۴ گزارش بدینمن حالا میزم یه دوش بگیرم بیام گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
شیییت عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 1088 عزیزم من کارامو تموم کردم چخبر شما چی کار کردین قرار بود ساعت ۴ گزارش بدین من حالا میزم یه ... سلام عزیزم منم کارام تموم شد شوهرم اومد. نتونستم خبر بدم تاریخ ۹/۹/۹۹ به بهترین ارزم رسیدم .امیدی هست چون خدایی است
_babyface_ عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2453 سلاااااااااااام من اومدم افرین من خونمو تموم کردم خونم داره برق میزنه افرین که شروع کردی به کار ... عالی 👏👏👏 خدایا شکرت 🍃
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 سلام عزیزم منم کارام تموم شد شوهرم اومد. نتونستم خبر بدم افرین شوهرتون چه زود میادمن شوهرم زود اومدنی ۷ میاد که باز ناراحت میشم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
شیییت عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 1088 افرین شوهرتون چه زود میاد من شوهرم زود اومدنی ۷ میاد که باز ناراحت میشم اره شوهرم کارش ازاده هر روز یه ساعت میاد تاریخ ۹/۹/۹۹ به بهترین ارزم رسیدم .امیدی هست چون خدایی است