masibala مدیر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 عنوان آها آها | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 45 پست بیاین وسط قر بدیمبیاین به هم انرژی مثبت بدیمپاشیم کارای خونمونو انجام بدیم اها اهامن خیلی تنبل شدم تو کار خونه بیاین برقصیم انرژی مثبت بگیریم پاشیم بیفتیم به جون خونه گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 1399/05/13 | 13:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 وای من یه عالمه لباس کثیف دارم باید برم با دست بشورم همراه با تمیز کاری خونه پس شروع کن تا شوهرت میاد خوشگل باشی گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
شیییت عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 1088 پس شروع کن تا شوهرت میاد خوشگل باشی من رفتم تا ساعت 4 بای تاریخ ۹/۹/۹۹ به بهترین ارزم رسیدم .امیدی هست چون خدایی است
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 من یه ساعت بیشتر در توانم نیس اخه بدم میاد از کار خونه من این یه ساعتو انجام میدم ماسکم رو صورتم م ... تتبل خانوم تو یه ساعت کاری نمیشع کرد حداقل دو ساعتش کنماسکتم بزار بعد یه موزیک ماشیم کارارو انجام بدیممنم دوست ندارن کار خونرو ولی یه خانوم باید همیشه مرتب باشه گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
_babyface_ عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2453 تتبل خانوم تو یه ساعت کاری نمیشع کرد حداقل دو ساعتش کن ماسکتم بزار بعد یه موزیک ماشیم کارارو انجام ... اخه من همون ی ساعتم بزور انجام میدم 🤭 خدایا شکرت 🍃
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 منم هستم ساعت 4 میاییم گزارش بدیم باشه ساعت ۴ همه بیان منم میام گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 من رفتم تا ساعت 4 بای برو منم میرم ساعت ۴ منتظرتونم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
دییللانن عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 4869 من الان نشستم همه جا برق میزنه خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 من یه ساعت بیشتر در توانم نیس اخه بدم میاد از کار خونه من این یه ساعتو انجام میدم ماسکم رو صورتم م ... ببین یه نفرم به جمعمون پیوست برو کاراتو بکن تا ۴ گوشی دستت نگیر ساعت ۴ بیا گزارش بده تنبلی نکن کار خونه یه ساعته تموم نمیشه گلم من رفتم ساعت ۴ منتظر گزارش هاتون هستم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 من الان نشستم همه جا برق میزنه خسته نباشی گلم😑 گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
_babyface_ عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2453 ببین یه نفرم به جمعمون پیوست برو کاراتو بکن تا ۴ گوشی دستت نگیر ساعت ۴ بیا گزارش بده تنبلی نکن کار خ ... باشه ساعت چهار میام میگم چیکار کردم ساعت چهار لایکم کن تا اون موقع به گوشی دس نمیزنم خدایا شکرت 🍃
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 تو الان دقشون دادی😂 دقیقل😑 گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
دییللانن عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 4869 خسته نباشی گلم😑 فدات بشم خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 باشه ساعت چهار میام میگم چیکار کردم ساعت چهار لایکم کن تا اون موقع به گوشی دس نمیزنم باشه عزیزم فعلا گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔